RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Un olandez şi un portughez pe lista gorjenilor

/ 27 ianuarie 2015
Pandurii are nevoie de încă un fundaş central de nădejde pentru partea a doua a campionatului după ce l-a pierdut pe Erico.

Gorjenii l-au luat deja pe sârbul Vasiljevic şi mizează pe revenirea lui Christou, dar tot mai doresc încă un fundaş central: „În ceea ce-l priveşte pe Christou Paraskevas avem veşti îmbucurătoare, se antrenează cot la cot cu echipa, am vorbit personal cu el şi mi-a confirmat că va fi 100% apt pentru startul returului. Pentru celălalt post de fundaş central de care avem mare nevoie purtăm discuţii şi suntem pe două piste. Este vorba de un jucător olandez şi de un jucător din Portugalia, acestea sunt variantele pe care le avem acum în vedere”, a mărturisit preşedintele grupării târgujiene. Acesta mai spune că Edi Iordănescu a ales şi doi tineri din propria pepinieră pentru a se căli în acest cantonament alături de jucătorii primei echipe: „Avem cu noi doi jucători tineri, de la echipa a doua, pe Horj şi Piţian, deocamdată Piţian se mai antrenează două zile separat, cu preparatorul fizic”.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.