RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii aşteaptată două răspunsuri pentru postul de fundaş central

/ 19 ianuarie 2015
Fără a avea certitudinea a niciunui jucător pe postul de fundaş central, Christou abia revenind şi el după o operaţie suferită la finalul anului trecut, Pandurii are nevoie urgentă de doi fundaşi centrali puternici şi cu oarecare experienţă, clubul gorjean neputând risca prea mult având în vedere şi poziţia actuală din clasament.

pirvulescu4Edi Iordănescu ar trebui să-i aibă deja în lot la plecarea în Antalya, pentru a suda relaţiile de joc în meciurile amicale, iar conducerea gorjenilor speră să rezolve această situaţie în aceste zile: „Suntem în discuţii, aşteptăm, este posibil chiar mâine seară (n.red. – în această seară) să vină la Târgu Jiu pentru a semna, nu putem să dăm încă numele jucătorului. Ar mai fi încă un fundaş central cu care purtăm discuţii avansate şi ar putea semna foarte repede cu noi, dacă nu, atunci vom căuta noi piste”, a declarat Eugen Pîrvulescu. Din câte se pare, este vorba de un sârb şi un croat, jucători care ar urma să facă pentru retur cuplu de fundaşi centrali la Pandurii, ultimul evoluând în sezonul trecut în 2Bundesliga.

Pîrvulescu spune că este o misiune grea, aceea de a completa echipa cu doi fundaşi de valoare, însă întregul staff este conectat la această problemă şi rezolvarea nu va întârzia să apară: „Nu e uşor să aducem acum aceşti fundaşi centrali de care avem nevoie şi nici putem să ne luăm acum doar după DVD-uri. Avem un sistem în care putem vedea meciuri întregi jucate de cei pe care îi avem în vizor, chiar ne uităm la aceste meciuri după jucătorii doriţi împreună cu staff-ul tehnic. Edi Iordănescu, pe lângă faptul că este ocupat cu antrenamentul, nu cred că doarme mai mult de 3-4 ore pe noapte pentru că este şi el, ca şi noi, foarte preocupat să ne întărim, să aducem în zona centrală a liniei de fund noi jucători. Din păcate, ghinioanele se ţin în continuare scai de noi”, a mai spus oficialul Pandurilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.