RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Amical cu Astana în finalul stagiului din Antalya

/ 19 ianuarie 2015
Pandurii şi-a pus pe hârtie programul meciurilor de verificare pe care echipa antrenată de Edi Iordănescu le va avea în stagiul al doilea de pregătire din această iarnă.

Directorul sportiv Robert Bălăeţ a anunţat care vor fi adversarii Pandurilor din Antalya, printre aceştia numărându-se şi campioana Kazakhstanului, FC Astana. Echipa gorjeană va juca mai cu echipe din China, Serbia, Bulgaria şi Danemarca, singura necunoscută fiind legată de numele primului adversar, cel cu care Pandurii va juca pe 29 ianuarie: „Nu am stabilit încă adversarul pentru primul meci pe care-l vom disputa în Antalya. Sunt în discuţii cu nişte ruşi, dar mai discut cu Edi Iordănescu să vedem ce vrem, un meci mai bun sau unul mai moale. Sper însă ca săptămâna asta să avem totul definitivat, să fie totul OK”, a declarat Robert Bălăeţ, directorul sportiv al Pandurilor.

Programul jocurilor amicale din Antalya:

29 ianuarie – adversar încă nestabilit
31 ianuarie – Guizhou Rehne (locul 6 China)
2 februarie – FK Jagodina (locul 7 Serbia)
3 februarie  – Cherna More Varna (locul 8 Bulgaria)
5 februarie – SønderjyskE (locul 9 Danemarca)
7 februarie – FC Astana (campioana Kazakhstanului)

 www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.