RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grecu, din nou la Pandurii!

/ 17 ianuarie 2015
Pandurii a legitimat un jucător care a mai trecut prin curtea echipei gorjene, dar care în ultimii ani a jucat pentru U Cluj, Petrolul şi Dinamo.


grecu vs cavalliConstantin Grecu a fost promovat în Liga 1 de Pandurii, iar acum , la 26 de ani, se întoarce la echipa ce l-a propulsat spre fotbalul mare, la un moment dat cochetând chiar cu echipa naţională. Conducerea Pandurilor a considerat că este nevoie de încă un jucător pentru postul de fundaş stânga, acolo unde Marko Momcilovic nu avea deloc concurenţă, şi i-a oferit lui Grecu un contract pentru următorii doi ani şi jumătate. Nu este exclus însă şi ca Momcilovic să părăsească în curând echipa gorjeană, Pandurii putând face bani frumoşi din vânzarea fundaşului stânga. Momcilovic a fost unul dintre cei mai serioşi şi constanţi jucători din lotul Pandurilor în ultimul an şi jumătate, de când a fost adus la Târgu Jiu, cota sa cresând considerabil în acest răstimp.

Revenind la noul jucător al Pandurilor, Grecu s-a declarat încântat să revină la echipa la care a debutat în Liga 1 sperând să o ajute să urce în clasament: „Am venit cu gânduri mari, să formăm un grup unit şi să avem cât mai multe victorii, să urcăm în clasament”, a declarat prima achiziţie a gorjenilor din această iarnă.

Grecu a evoluat în tur în 12 partide în tricoul lui Dinamo în Liga 1, fiind unul dintre jucătorii de bază ai dinamoviştilor.

www.sportingorj.ro
Comentează!

1 Comentariu până acum

  • Other spune:

    Clar , Momcilovici va fi urmatorul produs de export ! Din pacate la Pandurii e aceeasi stategie de achizitii : se aduc jucatori ieftini , daca se poate gratis …Nu conteaza ca valoarea e proportionala cu pretul ! Iar Grecu nu a rupt gura targului nicaieri pe unde a jucat !

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.