RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Iordănescu jr., bucuros să lucreze cu Pîrvulescu

/ 17 decembrie 2014
Aflat practic la ora debutului ca antrenor al unei echipe de Liga 1, până acum având doar calitatea de secund la Steaua sau SC Vaslui şi interimar pentru câteva jocuri la echipa bucureşteană, Edi Iordănescu speră să aibă parte de un debut bun la Pandurii, acolo unde se declară încântat să aibă ocazia de a lucra cu Eugen Pîrvulescu.

7„Mă bucură foarte tare şi mulţumesc conducătorilor pentru efortul care s-a făcut pentru a-l convinge pe domnul preşedinte Pîrvulescu să se întoarcă aici. Este conducătorul pe care orice antrenor şi l-ar dori să-l aibă, este un om de fotbal care înţelege fenomenul, care cunoaşte foarte bine şi grupul de jucători care în trecut a făcut performanţă aici şi sper ca împreună să reuşim să avem rezultate bune şi să mulţumim pe toată lumea”, a declarat fiul selecţionerului în legătură cu relaţia pe care o va avea cu preşedintele grupării târgujiene.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.