RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Revine Darby

/ 11 decembrie 2014
După o lungă absenţă de pe teren, americanul Louis Darby va reveni pe parchet în tricoul Energiei, iar acest lucru este trecut la plusurile echipei sale de către antrenorul Constantinides.

darby and the fans„Louis se va reîntoarce la meciul cu Cluj şi cred că ne va ajuta în special în problemele noastre pe care le avem la recuperări şi va fi 100% pregătit pentru acest aspect, plus personalitatea pe care o oferă pe teren ca jucător”. Pentru că regulamentul competiţiei interne nu permite ca o echipă să aibă pe foaia de joc mai mult de şase jucători străini, antrenorul Constantinides a hotărât ca pentru meciul de la Cluj să renunţe la nou venitul Frankie Sullivan şi a explicat şi care sunt argumentele sale în luarea acestei decizii:  „Chiar dacă Porter a arătat foarte obosit la ultimele 2-3 meciuri, în special pentru că a jucat foarte mult de când Louis s-a accidentat, Frankie până acum nu ne-a dat acea siguranţă în afara semicercului şi este foarte dificil ca Porter să rămână în afara roosterului pentru meciul cu Cluj. Ne gândim la această soluţie pentru meciul cu Lukoil, însă până atunci o să vedem ce se va întâmpla, de aceea Frankie o să rămână în afara lotului acum”, a declarat antrenorul echipei gorjene.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.