RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Cuceriţi Vasluiul!

/ 11 decembrie 2014
Echipa de handbal a Energiei joacă şi ea pentru ultima dată în 2014, trupa lui Andrieş având programat meci la Vaslui, în faţa unei echipe în care în turul sezonului regulat a cedat la Târgu Jiu, scor 25-27 (14-14).

IMG_5183       Partida constituie şi un duel direct pentru locul 11, ocupat în prezent de moldoveni, dar care ar putea fi preluat de Energia în cazul unui succes la Vaslui. Andrieş vede meciul ca pe unul extrem de dificil spunând că şi echipa vasluiană se poate considera nemulţumită cu locul ocupat în comparaţie cu prestaţiile avute în campionat: „Întâlnim o echipă care chiar dacă e pe locul 11, cu doar 12 puncte, cred că a fost revelaţia acestui campionat. E clar că am putea să salvăm acest sezon cu o victorie la Vaslui, sezonul nu prea a fost extraordinar pentru noi, am acumula 12 puncte, chiar am putea depăşi Vasluiul în clasament şi putem spune că am salva acest tur de campionat. E o echipă care joacă un handbal destul de bun, în vitează şi e echipa care joacă până în minutul 60, deci e o echipă care niciodată nu poţi să fii sigur că ai câştigat indiferent cât este scorul. Au pus probleme echipelor din Liga Naţională, este o deplasare foarte grea pentru noi, dar nu imposibilă. Ne ducem să jucăm şi să câştigăm puncte, mai ales că suntem într-o revenire de formă, aşa avem şi un atu în comparaţie cu ei în ultimele trei etape noi am câştigat, pe când ei nu au acumulat puncte şi cred că acesta este avantajul nostru”, a declarat antrenorul echipei gorjene. Acesta numeşte echipa vasluiană drept favorită, dar crede că Energia poate produce surpriza: „Ţinând cont de faptul că ne-au învins la Târgu-Jiu, e clar că ei pleacă cu prima şansă, dar s-au întâmplat foarte multe lucruri în acest campionat. Dinamo a câştigat recent la Constanţa, deci sunt foarte multe rezultate contradictorii şi surprinzătoare. Sper eu ca noi să facem o surpriză plăcută atât pentru noi, cât şi pentru iubitorii de handbal din Târgu-Jiu”, a mai spus Andrieş.

HC Vaslui şi Energia Târgu Jiu se vor duela în oraşul moldav sâmbătă, cu începere de la ora 18:00, iar după partida de la Vaslui, Energia va intra în vacanţă până pe 5 ianuarie. Nu însă şi Acatrinei, care a fost convocat la echipa naţională, cu care va avea trei jocuri în Portugalia.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.