RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Test dificil cu Timba. Cumpănașu, despre jocul împotriva bănățenilor: „Timba este o echipă care poate pune probleme”

/ 5 decembrie 2014

Energia revine în fața propriilor suporteri, sâmbătă, după trei deplasări din care nu a obținut ceea ce și-a propus.

IMG_5568

Mâine seară, cu începere de la ora 20:00, câștigătoarea Cupei României va primi vizita Timbei Timișoara, echipă ce a bifat o singură victorie în actuala stagiune, dar care a fost la mai puțin de două minute de realizarea unei surprize rarisime, un succes împotriva Stelei CSM București.

Dan Cumpănașu, președintele secției de baschet, a comentat, pentru site-ul oficial al clubului, încleștarea din etapa a zecea a LNBM: Fiecare meci pe care îl avem de disputat în Liga Naţională este dificil. Este un meci pe care ne dorim să-l câştigăm. Timba este o echipă care poate pune probleme. Echipa din Timişoara nu este o echipă de duzină. S-a luptat cu toate echipele cu care a jucat până în acest moment şi chiar dacă a pierdut, a făcut-o foarte greu. Ne aşteptăm la o “rezistenţă” solidă din partea acestei echipe, mai ales că noi venim după o deplasare foarte lungă. Sper ca banca tehnică să-i aducă pe băieţii într-o condiţie fizică corespunzătoare la ora meciului. Nu ne gândim decât la victorie, nu ne gândim că am putea pierde meciul, dar sunt convins că ne aşteaptă un meci dificil cu Timba.”

Louis Darby, cel care a absentat la ultimele meciuri ale echipei sale, nu va reveni pe parchet nici sâmbătă seara. “Se vede lipsa lui Darby din teren, a fost destul de greu fără el, deşi am pierdut meciuri pe final şi cu Darby în teren. Spun că a fost greu fără el, pentru că Darby este unul dintre jucătorii care îşi asumă responsabilitatea finalizării unor atacuri, a unor pătrunderi sau a unor aruncări. S-a observat în ultimele meciuri, inclusiv cel cu Steaua, sau cel de la Tartu, că toate mingile ajung la Watson, care trebuie să îşi asume responsabilitatea rezolvării situaţiilor de joc. Trebuie să mai lucrăm la mentalitatea jucătorilor, a unora dintre ei, care nu vor să greşească şi nu îşi asumă responsbilitatea finalizării acţiunilor din final de meci. Este greu, dar sperăm că vom remedia aceste deficienţe,” a declarat Cumpănașu în ceea ce îl privește pe americanul Energiei.

În mare măsură, tehnicianul Antonis Constantinides se va putea baza pe Darby abia împotriva celor de la Kormend, marți, în EuroChallange.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.