RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii spune pas Cupei României

/ 3 decembrie 2014
Deşi a avut în faţă unul dintre cei mai facili adversari, Pandurii nu a avut puterea de a se impune în faţa şepcilor roşii şi a ratat calificarea în semifinalele Cupei României după ce a pierdut cu 1-0 (0-0) meciul cu Universitatea Cluj.

11Trupa lui Grigoraş a dominat teritorial jocul, fără însă a reuşi să marcheze. A fost aproape de a o face prin Nistor în minutul 10, dar Panagopoulos a scos în corner şutul mijlocaşului pandur. La faza imediat următoare, reluarea lui Răduţ cu capul a lovit bara, iar Momcilovic nu a reuşit să reia din apropiere pentru a deschide scorul. Acestea au fost cele mai mari ocazii ale gorjenilor, care au început mai bine şi repriza secundă, dar nou intratul Ceppelini a beneficiat de o pasă de geniu a lui Cristocea, a reluat spectaculos, din prima, iar Gliwa a fost nevoit să scoată mingea din plasă. Jocul a continuat într-o singură direcţie, dar fără un orizont, aşa că ardelenii nu au avut mari emoţii. Tot clujenii puteau marca, dar Lemnaru a arătat de ce a plecat de la Pandurii ratând din mai puţin de doi metri.

După despărţirea Pandurilor de Eugen Pîrvulescu, fostul preşedinte executiv al gorjenilor are un bilanţ de 2-0 în faţa lui Grigoraş, după victoria clujeană din campionat venind şi acest succes în Cupa României.

Pandurii rămâne cu un program mai lejer în primăvară, cu trei date libere în campionat şi fără posibilitatea de a mai repeta isprava de acum două sezoane, când a reuşit să obţină o participare în cupele europene.

Grigoraş este mulţumit de atitudinea jucătorilor săi, spune că situaţia îl face să se aştepte la orice măsură din partea conducerii şi o va accepta, însă el nu-şi va da demisia: „Nu m-am gandit sa renunt, dar daca se va considera ca sunt principalul vinovat, ma voi conforma. Asta e viata. E cel mai ghinionist sezon din cariera mea”, a spus Grigoras la Sport.ro

Sursa foto: www.panduriics.ro

www.sportingorj.ro
Comentează!

3 Comentarii până acum

  • Desfiintare spune:

    La cum joaca Pandurii, la ce campionat a vazut Grigoras (din pacate a vazut alte meciuri) si la cum se traieste in Gorj nu ar fi absolut nicio problema, ci poate mai bine, ca Pandurii cel putin echipele de handbal si fotbal s-ar desfiinta. Grigoras tine de scaun de parca ar muri de foame. Pe Conducere o doare in…….. calcaie de suporteri, de echipa etc.

    • Madalin spune:

      Daca ar avea putina demnitate acest „domn” Grigoras ar pleca de voie buna. Dar stie ca nu o sa-l mai plateasca nimeni niciodata cu banii care ii ia degeaba de la Pandurii. DEMISIA GRIGORAJ, esti „cel mai varza din oras”!!! AFARA CU EL!!!!!

  • NGU spune:

    Si-a batut joc Grigoras de echipa. E un antrenor de duzina. Echipa asta anul trecut se califica in grupele Europa League, acum ia bataie de la ultima clasata cu 3-0. Esti o rushine Grigoras! Fii barbat si pleaca cu jumatate de echipa dupa tine…

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.