RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii, din nou cu cuţitul la os

/ 27 noiembrie 2014
Pandurii caută să recupereze din punctele pierdute pe teren propriu, iar programul îi dă una dintre cele mai accesibile echipe posibile, dacă privim clasamentul Ligii 1.

3Grigoraş nici nu se poate bucura prea mult de revenirea lui Roman, asta pentru că alţi doi jucători sunt acum indisponibili pentru jocul cu CSMS Iaşi, Elton şi Anton fiind suspendaţi.

Dacă Roman revine după o etapă de suspendare, Mihai Răduţ o va face după o perioadă neagră în care a suferit două rupturi musculare. Antrenorul nu este încă hotărât ce va face cu Răduţ, însă problemele pe care le are în acea zonă probabil vor conduce la titularizarea fostului stelist. Cele mai mari şanse de a evolua ca închizător le are Nistor, care a mai făcut acest lucru şi nu s-a descurcat foarte rău, însă este clar că aceasta nu este poziţia care-i convine cel mai mult. „O să joace alţi jucători care sunt mijlocaşi, nu o să îl folosesc pe Roman mijlocaş central sau pe Fayez sau pe Matulevicius. N-ar fi prima oară când Nistor evoluează ca închizător, chiar a evoluat de multe ori acolo, dar mai avea pe cineva lângă el, poate puţin mai defensiv decât avem posibilităţi acum. E cert că Anton şi Elton erau doi jucători de bază, doi jucători care au evoluat aproape non-stop şi chiar dacă pe Elton l-am folosit şi în alt post, este un jucător care este constant, este unul dintre puţinii jucători care au evoluat în toate partidele, în toate minutele. O să încercăm să acoperim aceste goluri lăsate, datoria celor care intră acum este să-i înlocuiască cu brio pe postul respectiv”, a declarat antrenorul Pandurilor, Petre Grigoraş.

Partida va avea loc la o oră destul de târzie pentru această perioadă a anului, la sfârşitul lunii noiembrie. Vremea a fost schimbătoare, în general rece şi la ora partidei ar putea fi chiar temperaturi negative, ceea ce ar putea influenţa calitatea jocului încurcându-i mai mult pe gorjeni: „E o echipă care se agaţă pe ultima sută de metri şi e normal să fie aşa, ne va aştepta un meci de luptă, se pare că şi vremea va fi destul de urâtă la ora jocului, vor fi minus ceva grade, în situaţia asta terenul va fi îngheţat şi valorile se apropie şi se egalizează fără doar şi poate. Va fi un meci de luptă, să sperăm că, în afară de pragmatici, vom fi şi puţin mai norocoşi să câştigăm cele trei puncte care sunt vitale pentru noi, ca de altfel şi pentru adversar, dar vorbesc din prisma noastră”, a încheiat Grigoraş.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.