RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia joacă sâmbătă cu Steaua

/ 27 noiembrie 2014
Pentru Energia lucrurile se derulează pe rapid înainte. După înfrângerea de la Oradea, trupa lui Constantinides joacă la Bucureşti cu Steaua, singura echipă neînvinsă încă în campionatul României.

02„Este un al doilea meci foarte dificil pe care noi îl jucăm foarte repede după partida de la Oradea, nu ştiu dacă vom mai avea timp să ne şi antrenăm pentru acest meci sau vom face doar scoutingul. Totuşi, trebuie să ştim că nu avem nimic de pierdut, presiunea şi stresul sunt pe cei de la Steaua, ei au de pierdut. Noi ne vom bate până la final. O victorie nu ar fi uşor de obţinut, dar nu imposibil, dacă am câştigat la Piteşti, de ce nu am face-o şi acum. Mai dificil pentru noi va fi că ne aşteaptă călătorii foarte lungi, cu multe ore petrecute pe drum, dar trebuie să încercăm să câştigăm”, a declarat Antonis Constantinides, care după partida cu Steaua, duminică va lua drumul Estoniei, acolo unde va juca marţi cu Tartu Rock, în EuroChallenge.

Partida cu Steaua din campionatul intern se va disputa sâmbătă, cu începere de la ora 20:00 şi va putea fi urmărită pe micul ecran, pe Digi Sport 2.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.