RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia se impune prin forţa defensivei

/ 24 noiembrie 2014
Energia devine, etapă după etapă, o echipă tot mai greu de învins, iar acest lucru se datorează felului în care echipa este învăţată de Constantinides să se apere.

IMG_5365        În ciuda unui debut extrem de sărac în reuşite, scorul fiind de 1-1 după primele 6 minute de joc, Energia a găsit până la urmă calea spre coş.  Elevii ui Constantinides au fost mai precişi în aruncări decât colegii lor sibieni, dar şi mai exacţi în apărare, fapt care le-a adus o victorie destul de facilă. Partida nu a avut practic istoric, Energia conducând în permanenţă pe tabelă, chiar şi la 20 de puncte. Sibiul a încercat palid să revină în joc, însă nu s-a apropiat suficient de gazde cât să poată pune presiune.

La gazde a debutat americanul Frankie Sullivan, care a evoluat 25 de minute reuşind 6 puncte, 5 recuperări, 3 pase decisive, 3 intercepţii, dar şi 5 posesii pierdute arătând că mai are nevoie de timp pentru adaptarea la noua sa echipă.

Cel mai bun marcator al meciului a fost Bojovic, de la oaspeţi, acesta marcând 23 de puncte, însă cel mai bun om de pe teren a fost Nemanja Milosevic, care a realizat un nou double-double, cu 18 puncte şi 11 recuperări. Tot în double-double a terminat meciul şi pivotul Larry Turner, cu 11 puncte şi tot atâtea recuperări.

Energia are parte de un program foarte dens în perioada imediat următoare. Miercuri va juca în deplasare la Oradea, sâmbătă, tot în deplasare, cu Steaua, pentru ca marţea viitoare să joace la Tartu, în Estonia, în EuroChallenge.

Energia Târgu Jiu – CSU Atlassib Sibiu 69-53 (10-6, 22-12, 20-18, 17-17)

Sala Sporturilor, Târgu Jiu, spectatori: 800

Energia: Watson (16), Troupe (2), Stefan (2), Kremen (6), Milosevic (18), Bratoloveanu, Minea, Vlaicu, Sullivan (6), Karpelesz (8), Aktaş, Turner (11). Antrenor: Antonis Constantinides.

CSU Sibiu: Pascu, Bojovic (23), Tincu, Le Var Seals (7), Manitiu, Păun, Popa Calotă (6), Lăpuşte, Popovic (4), Bubnic (4), Johnson (4), Lee (5). Antrenor: Miodrag Perisic.

Arbitri: Alexandru Olaru, Bogdan Podar, Sorin Drugău.

 www.sportingorj.ro

 

Comentează!

2 Comentarii până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.