RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Andrieş: „I-am simţit altfel pe băieţi!”

/ 24 noiembrie 2014
Pe cât de surprinzătoare a fost pentru mulţi succesul Energiei contra Minaurului, pe atât de sigur pare să fi fost Andrieş pe o evoluţie bună a echipei sale.

IMG_5269Antrenorul Energiei spune că a presimţit succesul: „Este o mare surpriză, dar eu am fost convins că vom reuşi să facem şase puncte în acest final de sezon şi să câştigăm şi în Cupa României. I-am simţit altfel pe băieţi chiar dacă avem acele probleme de lot. Chiar şi în acest meci se accidentaseră încă doi jucători şi efectiv nu mai aveam pe cine să bag, dar s-au motivat foarte bine şi au făcut cel mai bun meci din acest campionat. Ţin să-i felicit, e o victorie care ne face mult bine, o victorie care sper să ne dea moral. Mai avem două jocuri acasă şi acest lucru este foarte important, aceste două jocuri eu sunt convins că le vom câştiga”, a declarat Andrieş după victoria Energiei din partida cu Minaur, doar a doua a gorjenilor în acest sezon. La finalul turului, Energia continuă să fie ultima în clasamentul Ligii Naţionale, însă după această evoluţie se reaprind speranţele: „Cel mai important este ca după acest rezultat să ne bucurăm, dar să ştim şi să profităm de tot ce ne dă această victorie, de moralul pe care-l primim acum, şi să legăm mai multe victorii pentru că avem mare nevoie de puncte!”, a spus şi Alin Bădescu, preşedintele clubului Energia.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.