RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grig şi-a stabilit ţintele pentru transferurile iernii

/ 20 noiembrie 2014
Pandurii va avea nevoie de întăriri în perioada de iarnă, iar Petre Grigoraş şi-a făcut temele. Lista posturilor vacante este gata, la fel şi cea cu numele jucătorilor doriţi.

IMG_0450-600x400       Subţirimea actuală a lotului cu care Pandurii încheie sezonul de toamnă l-a făcut pe antrenorul Pandurilor să solicite conducerii nu mai puţin de 4-5 jucători noi pentru partea a doua a campionatului. E drept, Grigoraş a luat în calcul şi eventualele despărţiri de unii dintre jucătorii pe care acum îi are sub comandă: „Ca și lot am stabilit. Vrem să fim rapizi în a lua decizii, am spus ce jucători vreau, pe ce posturi vrem să aducem. Sunt 4-5 jucători care trebuie aduși, am înaintat și nume, vedem care sunt soluțiile convenabile pentru club. Ne trebuie doi fundași centrali, un mijlocaș central pentru o concurență mai mare. Dacă Matulevicius are o ofertă și pleacă, pentru că din vară va fi liber de contract, ne trebuie și un atacant. Orice jucător în față, stânga sau dreapta, un mijlocaș, doi fundași, deci sunt cinci jucători”, a făcut Grigoraş o rapidă recenzie a doleanţelor sale pentru retur. Acesta a mai declarat că îşi doreşte ca la plecarea în vacanţă, mare parte din aceste transferuri să fie deja finalizate: „Am înaintat nume conducerii, sper să fie rezolvați până pe 15 decembrie, iar până la reunire să fie rezolvați 4 din 5. Dacă va mai apărea ceva pe parcurs, vedem”, a mai spus Grigoraş.

Ca şi în precedentele ocazii, Grigoraş are şi acum tendinţa de a se orienta cu precădere spre jucători pe care îi cunoaşte: „Vrem jucători din campionatul nostru, jucători pe care îi știm, le știm caracterul, e posibil să apară și jucători din altă parte pe care să-l testăm. Avem jucători, e posibil să reușim să-i convingem cât mai repede”,a mai spus antrenorul pandurilor. În ceea ce priveşte posibilitatea ca Pandurii să-i îndrepte atenţia spre jucători de la CFR Cluj, Grigoraş spune că este prea puţin probabil ca vreunul dintre jucătorii echipei ardelene să accepte condiţiile de la Târgu Jiu: „E greu să aduci anumiți jucători de la un plafon salarial, să-i motivezi undeva unde nu le poți oferi mai mult de jumătate din ce câștigă acolo. Să aduci jucători de la 15 mii de euro și să le dai 7-8.000 euro nu știu dacă vin. Nici de cupe europene nu putem vorbi acum.

Cunosc jucătorii de la CFR , știu ce-și doreau, de acolo doreau să plece în străinătate. Nu știu dacă e cineva care să plece în altă parte în țară, poate ar merge la Steaua…”, a mai spus Grigoraş.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.