RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Mevlja normal, Răduţ separat

/ 13 noiembrie 2014
Doi dintre jucătorii care au acuzat probleme medicale în ultima vreme au revenit la antrenamentele Pandurilor.

25           Slovenul Nejc Mevlja a părăsit terenul de joc la ultimul meci al Pandurilor, cel de la Braşov, înaintea pauzei, obligându-l astfel pe Grigoraş să opereze o schimbare şi două improvizaţii în linia defensivă. Din fericire, lui Grigoraş i-a ieşit la Braşov, iar accidentarea lui Mevlja nu este una gravă, aşa cum s-a crezut la prima vedere. Fundaşul sloven a revenit la antrenamente şi se pregăteşte cot la cot cu colegii săi, în schimb, Mihai Răduţ se antrenează separat, fără a forţa încă. Mijlocaşul central al gorjenilor abia revenise după o ruptură musculară când s-a ales cu una nouă, însă este posibil ca el să poată evolua în meciul cu FC Botoşani dacă va reuşi să se antreneze normal la începutul săptămânii viitoare.

În ceea ce-l priveşte pe Mevlja, acesta ar trebui să aibă evoluţii remarcabile în partidele în care va mai fi folosit în finalul acestui an, dacă vrea o prelungire a contractului său, care expiră în iarnă.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.