RSS post comments feeds rss email feeds twitter

EXCLUSIV/ Frankie Sullivan, noul jucător al Energiei

/ 13 noiembrie 2014

Americanul va fi al șaptelea jucător străin în lotul antrenat de Antonis Constantinides.

50d68096b213f_image

Partidele jucate din trei în trei zile de câștigătoarea Cupei României, i-au determinat pe oficialii clubului oltean să recurgă la măsuri. Cu opt jucători aflați constant în rotația de bază, inevitabilul s-a produs. Ca orice formație care joacă într-o competiție europeană și care se respectă, Energia a parafat un nou transfer. Antonis Constantinides va beneficia de aportul celui de-al șaptelea străin în lot. Acesta este Frankie Sullivan, jucător de poziție 1-2, și de care tehnicianul cipriot al gorjenilor avea mare nevoie.

Născut pe 28 ianuarie 1990, originar din America, Alabama, acesta va fi sosi mâine după amiază la Târgu Jiu. Conform site-urilor de peste ocean, Sullivan măsoară 1.85 metri și este un combo cu un apetit deosebit pentru aruncările din spatele semicercului, dar și pentru fazele de contraatac. În ultimul sezon în care a evoluat în NCCA, Frankie a înregistrat medii statistice de 14.5 puncte, 3.8 recuperări și 2.8 assisturi.

Înainte ca oltenii să meargă pe pista Frankie Sullivan, prima variantă a fost mai vechea cunoștință Josh Jackson, dar, în cele din urmă, acesta a ales să se întoarcă în Italia.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • sarpe spune:

    un transfer reusit…din nou un american la echipa…al cincilea…ma intreb cum se simte milosevic printre atatia americani si ca nu mai e titular cand el are cel mai mare salariu la echipa?!!!!!ce o fi in sufletul lui tudosa sau al lui aktas?!!!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.