RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia, outsider la meciul cu Dinamo

/ 12 noiembrie 2014
După un eşec ruşinos la Suceava şi cu un lot cu care greu te poţi antrena, Energia pare a fi victimă sigură în confruntarea de astăzi cu Dinamo, doar un miracol putând aduce gorjenilor un succes.

ilies aparare        Ca şi la meciul de la Suceava, extrema stângă Kekezovic nu va fi la dispoziţia antrenorului Liviu Andrieş, lista celor abseţi completându-se cu Apolzan, Dragnea, Mota şi cei doi fraţi Mănescu. În ciuda a cestor probleme de lot şi a situaţiei din clasament, preşedintele secţiei de handbal spune că echipa va lupta pentru victorie: „Contăm pe 11 jucători la meciul cu Dinamo. E un meci foarte greu cu Dinamo, echipă puternică, sudată, care are ca obiectiv câştigare titlului. Facem tot posibilul să câştigăm. Avem nevoie de puncte ca de aer. Vedem dacă reuşim sau nu. Chiar dacă avem doar trei puncte toate meciurile le-am atacat cu gândul la victorie”, a declarat Benedict Geamănu. Şi Andrieş vede Dinamo pornind ca favorită în confruntarea de astăzi: „Ţinând cont de rezultate suntem outsideri. Şi la ce lot avem acum la dispoziţie suntem nevoiţi să apelăm numai plombe de moment şi care n-au dat roade. Plecăm cu şansa a doua, dar ne luptăm pentru victorie. Asta este, ne ducem crucea”, a declarat antrenorul echipei gorjene.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.