RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii, tot mai aproape de retrogradare

/ 4 noiembrie 2014
Pandurii, cu încă un egal acasă, scor 1-1 cu Concordia, continuă să se zbată ca peştele pe uscat când vine vorba de meciurile pe teren propriu. Gorjenii rămân cu o statistică incredibilă şi după meciul cu Concordia, Pandurii trecându-şi în cont în 2014 doar două victorii, cu Corona în sezonul trecut, şi cu Oţelul în acest campionat.

IMG_4783Concordia a venit blindată în defensivă, cu trei fundaşi centrali, dar pregătită şi pentru a da lovitura pe contraatac şi putea marca minutul 23, un 5 contra 3 purtat de Concordia fiind irosit lamentabil de Wellington cu un şut slab, pe lângă poartă. Nicoară, Nistor şi Momcilovic au avut câte o ocazie bună în prima repriză, însă fără a-l obliga pe Matache să scoată mingea din poartă, mai mult, din 9 şuturi expediate de gorjeni în prima repriză, doar unul fiind pe spaţiul porţii oaspeţilor. Mai periculoşi au fost cei de la Concordia, însă Wellington a fost omul Pandurilor, atacantul ratând ocazia meciului, poate chiar a campionatului,  în minutul 37. Adrian Cristea, proaspăt introdus în locul lui Purece, a găsit o pasă măiastră pentru Bucurică, centrarea acestuia l-a găsit pe Wellington în faţa porţii, dar acesta a ratat incredibil, din doar 2 metri, înălţând un zmeu peste poarta lui Gliwa. Abia la capătul unei ore de joc, Pandurii a avut şi prima ocazie importantă. Nicoară a centrat bine în faţa porţii, Roman a reluat din 6 metri, dar a fost blocat de Matache.

Singurele reuşite ale partidei au venit de la oameni care au început meciul pe bancă, mai mult, Serediuc şi Shamsin punctând la foarte scurt timp după intrarea pe teren, ceea ce înseamnă fie că antrenorii au avut inspiraţie când i-au trimis pe teren, fie că n-au avut mână bună când şi-au stabilit formulele de start. Serediuc a găsit colţul lung cu un şut din interiorul careului cu care l-a învins pe Gliwa în minutul 66, în vreme ce Shamsin a egalat din centrarea lui Shalaj în minutul 75.  Roman a reuşit să mai împingă un balon în poarta lui Matache, dar din offside, iar Shamsin putea să-l „scoată” pe antrenorul care-l exclusese din lot, dar Matache a scos incredibil de pe linia porţii o lovitură liberă executată de libanez, lovitură liberă ce ar fi trebuit să fie penalti, dar pe care arbitrul Radu Petrescu a pus-o pe linia de 16 metri.

Cu un nou egal pe teren propriu, Pandurii continuă lupta cu propria neputinţă. Gorjenii se afundă în subsolul clasamentului, iar situaţia devine din acest moment critică, retrogradarea nefiind doar un cuvânt din dicţionar.

Pandurii Târgu Jiu – Concordia Chiajna 1-1 (0-0)

Stadion „Municipal”, Târgu Jiu, spectatori: 2.000

Au marcat: Shamsin (min. 75) / Serediuc (min. 67)

Pandurii: Gliwa – Unguruşan (min. 81 Pleaşcă), Erico, Elton, Momcilovic – Anton, Nistor, Predescu (min. 60 Shalaj) – Buleică, Roman, Nicoară (min. 73 Shamsin). Antrenor: Petre Grigoraş.

Concordia: Matache – Stan, Bagaric, Lovin, Ricardo Alves, Bucurică – Purece (min. 37 Ad. Cristea), Brlecic, Boldrin – Dina (min. 66 Serediuc) – Wellington (min. 81 Pena). Antrenor: Marius Şumudică.

Arbitri: Radu Petrescu – Laszlo Bucsi, Alexandru Cerei.

Cartonaşe galbene: Predescu (min. 37), Elton (min. 72), Erico (min. 80), Anton (min. 86) / Dina (min. 26), Ad. Cristea (min. 72), Brlecic (min. 81)

www.sportingorj.ro
Comentează!

3 Comentarii până acum

  • gabi vulpe spune:

    Pai ce pretentii sa aveti la conducerea asta de 2 lei…Prunariu …bleah… Principalul vinovat nu e nea `tuica`,e nea `cel mai tare din oras`….Pai sa stai tu 6(sase) etape din returul campionatului trecut si sa nu vezi ca n-ai fundasi centrali?…`Cel mai tare din oras` e cam slabut…rudimentar…e timpul sa vina alt antrenor ,alti jucatori…alta filozofie de joc…AMIN…

  • Cosmin spune:

    Ne merităm soarta. Păcat că de la cupe am ajuns la retrogradare.

  • Who knows spune:

    Daca o sa vina PSD-u la putere o sa fim vai de capu nostru , aveti grija cu cine votati , acesti oameni de 2 lei fara pregatire si fara gandire o sa ne conduca se va alege prafu de tot judetu.!!!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.