RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia câștigă greu la Cluj Napoca

/ 31 octombrie 2014

În compania câștigătoarei Cupei României, nou promovata Universitatea Cluj a fost pe cale să producă surpriza startului de sezon.

Cu gândul mai mult la debutul din Europa, Energia a intrat deconectată în joc, iar gazdele au pus rapid șapte puncte avans pe tabelă, scor 9-2. La fel de rapid, gorjenii au reușit un run de 13-0 și au preluat conducerea sfertului inaugural, care s-a încheiat în favoarea acestora, 18-16. Până la pauză,Watson&Co. au continuat să se distanțeze și victoria părea din ce în ce mai aproape de trupa lui Constantinides. Zece puncte a avut Energia înainte de partea a doua a încleștării, 38-28. Sfertul trei a avut două jumătăți diametral opuse. Prima a aparținut oltenilor, dar penultimul act a fost încheiat pe val de amfitrioni. Doar cinci puncte le mai despărțeau pe cele două combatante la ultima pauză. După două minute scurse din ultimul sfert, U Cluj a egalat situația și i-a îngreunat, neașteptat, sarcina Energiei. Simțindu-se amenințată, câștigătoarea Cupei României a câlcat pedala de accelerație, adjudecându-și meciul din Sala Sporturilor „Horia Demian”, scor 76-64. Din tabăra oaspeților, Larry Turner a fost aproape de double-double, cu 14 puncte și 9 recuperări. Tal Karpelesz a bifat cota 16 în dreptul punctelor, în timp ce, de la gazde, Brian Burrell a contabilizat 18, fiind principalul marcator al partidei.

Universitatea Cluj – Energia Târgu Jiu 64-76 ( 16-18, 12-20, 18-13, 18-25)

Sala Sporturilor „Horia Demian”

U Cluj: Crainic (5), Foalea (2), Racovițan, Ionescu, Borsa (8), Pintea, Tebies, Kyosev (5), Lazar (10), Belin (14), Dragoste (2), Burrell (18). Antrenor: Carmin Popa.

Energia: Watson (14), Troupe (6), Ștefan (5), Kremen (4), Milosevic (11), Bratoloveanu, Tudosă, Minea (2), Vlaicu (2), Karpelesz (16), Aktas (2), Turner (14). Antrenor: Antonis Constantinides.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.