RSS post comments feeds rss email feeds twitter

EuroChallange/ S-au stabilit prețurile biletelor pentru partida cu Tartu

/ 30 octombrie 2014

Prețul standard al unui tichet va fi de 20 de lei.

eurochallenge2

Debutul Energiei în EuroChallange se apropie cu pași repezi, pregătirile pentru acesta intrând și ele în linie dreaptă. Dacă, în zilele următoare, noua tabelă de marcaj va fi montată și gata de prima partidă a echipei de baschet, conducerea clubului a stabilit și prețurile biletelor de acces la încleștarea cu Tartu Rock, de marți seara. Prețul standard al unui tichet va fi de 20 de lei, iar copii până în 12 ani vor beneficia de o reducere semnificativă, de 15 lei. Începând de luni, deținătorii de abonamente și invitații vor fi nevoiți să meargă la sediul clubului pentru a primi, pe baza acestora, tichete cu valoare zero pentru mai buna desfășurare a accesului în Sala Sporturilor, care se anunță a fi arhiplină la jocul cu estonienii.

„Am stabilit și prețul biletelor pentru primul meci de acasă, cel cu Tartu Rock. Un bilet va costa 20 de lei, iar cei care dețin abonament la meciurile echipei noastre vor putea intra pe baza abonamentului. Se vor pune în vânzare 700 de bilete, iar circa 350 de persoane vor intra pe baza abonamentelor sau a invitaților care vor fi emise de club”, Dan Cumpănașu, președintele secției de baschet a CS Energia.

Meciul se va disputa marți, de la ora 19:00, iar tichetele vor putea fi achiziționate de la casa de bilete a Salii Sporturilor din Târgu Jiu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.