RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Staicu, din nou campion naţional

/ 27 octombrie 2014
Alexandru Staicu a reuşit să cucerească din nou un titlu naţional, de această dată atletul gorjean fiind primul în Campionatul Naţional de Cros de la Băile Felix, la tineret.

staicu           Performanţa realizată de Staicu a ajutat echipa de tineret a CS Pandurii Târgu Jiu să termine pe podium, pe locul 3, în echipă alergând şi Mihai Ancuţa, Valentin Dobriceanu şi Cătălin Dina.

O performanţă deosebită a reuşit şi Andreea Pîşcu în crosul rezervat junioarelor, atleta gorjeană terminând pe locul 3. Graţie acestui rezultat, Pîşcu s-a calificat atât la Balcaniada de săptămâna viitoare, cât şi la Europenele ce se vor desfăşura în decembrie în Bulgaria. La Europene s-a calificat şi Adela Bălţoi, care a terminat pe locul 6 la tineret, echipa de fete tineret a CS Pandurii Târgu Jiu 2 terminând pe primul loc, din echipă făcând parte pe lângă Adela Bălţoi şi Laura Popescu, Alexandra Creţan şi Mihaela Călin.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.