RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Petre Grigoraș revine pe bancă

/ 25 octombrie 2014

După ce și-a ispășit cele patru etape de suspendare obținute în urma jocului pierdut cu Astra Giurgiu, în deplasare, tehnicianului pandurilor, Petre Grigoraș, va putea să își conducă în această după-amiază echipa de pe bancă, la București, contra celor de la Dinamo.

sport-04-24

Etapa cu numărul XII a dus-o pe Pandurii Târgu Jiu în Capitală, acolo unde, în această după-amiază, va întâlni Dinamo București. Pe terenul câinilor, gorjenii caută cu dispare cele trei puncte pentru a ieși din criza fără sfârșit ce a început odată cu startul noii ediții a Ligii 1. Ca în toate celelalte dispute de până acum, aceștia vor avea o misiune extrem de dificilă, împotriva unei formații clasate cu nouă poziții mai sus. Aflați pe locul 14, oltenii au acumulat doar 11 puncte în 11 etape, fiind obligați să se întoarcă de la București cu cel puțin un punct. Un atuu important pentru vicecampioana de acum două sezoane îl poate constitui revenirea pe bancă a tehnicianului Petre Grigoraș, care își va putea conduce din nou elevii de la nivelul gazonului după ce a ispășit cele patru etape de suspendare. Acesta este conștient de  „greutatea jocului” din Șoseaua Ștefan Cel Mare, dar speră într-un rezultat pozitiv astăzi: „Dintr-un anumit punct de vedere a fost foarte greu să stau departe de banca tehnică, pentru că antrenorului îi stă bine să stea pe BANCĂ, iar jucătorilor le stă bine să joace pe teren. Normal că supărarea este un pic mare pentru mine, că în ultimele 2 etape nu am reușit prea multe. De fapt cred că şi pentru suporteri, pentru că rezultatele nu sunt cele aşteptate. Acum, primul test este cel mai important și este meciul cu Dinamo, un meci mai mult decât greu. Dinamo este o echipă care nu are nevoie de prezentări, o echipă foarte bună, cu jucători mai ales de la mijloc în sus care pot să facă diferenţa oricând. Au acolo fotbaliști cu calităţi foarte bune, cu execuţie foarte bună. E o deplasare foarte grea. Avem speranţe, pentru că putem să ne luptăm cu orice adversar de le egal la egal, poate şi norocul va fi de partea noastră, pentru că ne-a cam ocolit într-o anumită perioadă de timp şi se pare că şi asta face parte din joc. Să sperăm că vom avea la fel de multe ocazii şi, chiar dacă vor fi mai puţine, ar fi extraordinar ca, în loc să avem trei bare, să avem un gol sau două care se ne aducă puncte. Esenţialul pentru noi este să câştigăm puncte. Șansa și inspirația pot face diferența în favoarea noastră în meciul cu Dinamo”, crede Grigoraș.

Tehncianul de 47 de ani nu se va putea baza pe serviciile fundașilor Paraskevas și Mevlja, dar nici pe ale mijlocașului Mihai Răduț.

Partida dintre cele două formații va lua startul la ora 18:30, în direct pe Look TV.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.