RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Rază de lumină în sportul gorjean

/ 19 octombrie 2014

Victoria echipei de baschet împotriva celor de la BC Timișoara, scor 78-68, a îndulcit weekend-ul iubitorilor de sport din județul nostru. Celelalte două reprezentatante ale Gorjului nu au reușit să impresioneze nici de această dată.

16_55_13_20

Energia Târgu Jiu a bifat primul succes al sezonului. Acesta a venit în fața unei forțe a campionatului, BC Timișoara. Trupa lui Constantinides a etalat un joc mult mai bun comparativ cu prima etapă, când, de la Târgu Jiu, SCM U Craiova a plecat victorioasă în urma unui coș marcat în ultima secundă de Travis Bureau. În această seară, cele două combatante au mers cap la cap până aproape de finalul sfertului trei, însă, cu Larry Turner în mare formă, amfitrionii s-au impus cu scorul de 78-68. Incert pentru meciul cu bănățenii, Louis Darby a intrat pe parchet, evoluând ușor accidentat. În schimb, Porter Troupe a privit de pe bancă victoria echipei sale. Pe lângă pivotul american al Energiei, Larry Turner, care a contabilizat 19 puncte la a doua încleștare în maioul alb-albastru, Daniel Tudosă a fost pariul câștigător al tehnicianului Constantinides. Românul a bifat puțin peste 22 de minute, anihilându-l pe Zlatko Jovanovic, căpitanul timișorenilor.

Succesul echipei de baschet le-a îndulcit weekend-ul iubitorilor de sport din județul nostru, celelalte două formații gorjene lăsând un gust amar acestora. Dacă Pandurii Târgu Jiu a terminat 1-1 cu ASA Târgu Mureș, handbaliștii au suferit al șaptelea eșec al campionatului, scor 24-27, contra celor de la CSM București.

Mâine, echipa secundă a Energiei va disputa a treia etapă a Ligii 1, în compania celor de la BC Mureș. Partida își va consemna startul la ora 12, în Sala Sporturilor din Târgu Jiu.

www.sportingorj.ro

Comentează!

3 Comentarii până acum

  • Felix spune:

    Felicitari pt victorie!!!!!

  • monel spune:

    Acum nu mai zice nimeni nimic????? Hm…. Eu zic: Hai Energia!!!!!!

  • marian spune:

    Felicitari tuturor pentru victorie si pentru faptul ca ati depasit momentele grele de dupa meciul cu Craiova!Ati facut un meci admirabil si daca veti juca pe mai departe ca o echipa,rezultatete vor fi pe masura!!HAI ENERGIA!!Felicitari lui Dani Tudosa care a facut un meci excelent si l-a tinut in corzi pe Iovanovic!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.