RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Andrieș dă vina pe accidentări

/ 19 octombrie 2014
Antrenorul echipei gorjene spune că Energia se îndrepta spre un succes, însă noua serie de accidentări a deturnat cele trei puncte.

andries3„Nu ne așteptam să pierdem. Jocul ne era favorabil, am avut 20-17, 20-18, dar de când s-a accidentat și Enache, după ce se accidentase și Dragnea, soluțiile pe care le-am avut au fost foarte puține și n-am mai găsit forța să dăm gol. Am primit goluri mai ușor și aici cred că s-a făcut diferența. Din păcate, când ne mergea și nouă jocul, s-au întâmplat aceste două accidentări care ne-au costat. Se vede că atunci când lipsește unul, doi sau trei jucători, este greu să obții ceea ce îți dorești. Nouă, pe lângă cei patru absenți ni s-au accidentat în meci și Dragnea și Enache, și fără șase jucători e greu…”, a declarat Liviu Andrieș.

În ciuda rezultatelor rușinoase ale echipei din acest sezon și a tot mai multor voci care cer o schimbare la conducerea echipei, Andrieș dă semne că vrea să continue, la finalul partidei cu CSM București declarând că începe pregătirea pentru derby-ul suferinței, cel cu CSU Suceava: „Sperăm ca în această pauză competițională de trei săptămâni care vine să strângem rândurile, poate mai reușim să rezolvăm ceva și medical și să fie toți apți pentru ca la meciurile care au mai rămas din această toamnă-iarnă să reușim să avem tot lotul la dispoziție”, a mai spus Liviu Andrieș.

www.sportingorj.ro
Comentează!

2 Comentarii până acum

  • Noi la handbal si fotbal avem antrenori? spune:

    Noi la handbal si fotbal avem antrenori? De ce pun intrebarea asta ca se pare ca doar cand vor echipele joaca, cand nu vor nu vor si pace, iar antrenorii par pusi de decor acolo. De exemplu la handbal anul trecut dupa un tur sa zicem slab a urmat un retur foarte bun, iar in play-off in jocurile decisive cu bacaul parca jucatorii din nou nu au vrut sa joace. Anul asta de nu stiu cate etape nu batem pe nimeni, iar antrenorul da vina pe accidentari dupa ce are cel mai bun lot de mult timp incoace (facandu-se investitii). Si totusi nu-si da demisia si nici nu este demis. Deca ne complacem in situatia asta este OK!

  • N spune:

    Care investiții ? Ca la unii jucatori li s-a cam dus vremea.. Uitați-va la procentajul jucătorilor care sunt de multi la echipa si puneți-va un semn de intrebare?!!! Nu au ce sa mai caute acolo. Sa se aducă jucatori noi sau sa promoveze jucatori tineri „aici trebuie răbdare”. Pivotul nou..bravo lui..e tânăr,dar se vede dorința.. Le a cam luat fata celor cu asa zisa lor experiența „care nu o vede nimeni”

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.