RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Mihai Prunariu: „Mă deranjează lipsa de atitudine”

/ 13 octombrie 2014

După eşecul usturător, fie el şi într-o partidă amicală, cu CS U Craiova, scor 0-3, preşedintele Mihai Prunariu i-a băgat pe panduri în şedinţă, fiind nemulţumit de atitudinea acestora.

Prunariu-pe-fotoliu

Victoria cu Oţelul Galaţi s-a dovedit a fi doar un foc de paie, Pandurii Târgu Jiu continuând să dezamăgească. După primul succes pe teren propriu din acest sezon, gorjenii au cedat la Cluj, cu Universitatea, iar mai apoi, în jocul amical de la Severin, contra celor de la CS U Craiova. La sfârşitul încleştării de sâmbătă, preşedintele Mihai Prunariu a mers peste jucători în vestiar, reproşurile neîntârziind să apară. „Am avut o discuţie serioasă după meci în vestiar, dar prefer să rămână acolo”, a precizat acesta.

Prunariu este nemulţumit de atitudinea unor jucători cu nume din lotul echipei, criticându-i dur pe aceştia. Preşedintele CA este de părere că, prin rezultatul înregistrat pe malul Dunării, echipa sa s-a făcut de râs: „Ca de obicei, mă deranjează lipsa de atitudine a unor jucători care au senzaţia că joacă doar cu numele. Unii au senzaţia că sunt la staţiune şi în afară de a încasa salariul şi a sta relaxaţi, nu au altă grijă. Câteodată nu-i înţeleg şi deşi cred în continuare că avem un lot valoros, mai trebuie să şi demonstrăm lucrul acesta. Nu ştiu de ce ne-am mai deplasat la Severin, puteam să rămânem acasă ca să nu ne facem de râs chiar şi într-un meci amical”, a afirmat acesta.

Încleştarea amicală pare să fie picătura care a umplut paharul pentru Mihai Prunariu. Dacă deznodământul partidei din etapa a XI-a, contra celor de la ASA Târgu Mureş, va fi altul decât victoria, acesta este gata să ia primele măsuri: „Băieţii trebuie să înţeleagă faptul că niciunde nu joacă numele, iar dacă nu se dăruiesc, vom avea o mare problemă. Meciul cu ASA este unul crucial şi dacă nu-l câştigă vor avea o mare problemă cu toată lumea, inclusiv cu mine”, a încheiat Prunariu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.