RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Smrekar, la mâna celor de la UEFA

/ 9 octombrie 2014
Forma oscilantă a atacanților săi, Roman și Matulevicius, care fie înscriu la foc automat, fie ratează într-un ritm ce te trimite la farmacie, îl face pe Grigoraș să regrete tot mai mult faptul că nu-l poate folosi pe croatul Matija Smrekar.

IMG_6014           Atacantul croat nu a primit cartea verde deși este la echipă de mai bine de o lună de zile, cauza fiind o legitimare a jucătorului ca amator la ultima echipă la care a evoluat, situație care a dat peste cap încercările de obținere a permisului de joc în Liga 1: „Am tot sunat ba pe la Federaţie, ba pe la echipa unde a jucat. Mai mult, şi jucătorul a întrebat pe la UEFA, însă nu avem nimic concret. E o situaţie complicată, nu putem să-l folosim, nu putem să-l legitimăm, dar el se antrenează cu noi. Din punctul meu de vedere este un jucător ce ne poate ajuta, ar fi o variantă în plus acolo de care avem nevoie”, spune Petre Grigoraș, care pare destul de încântat de ceea ce arată jucătorul croat la antrenamente.

În altă ordine de idei, până când va putea juca în meciurile oficiale, Smrekar ar putea evolua în amicalul cu CS U Craiova de sâmbătă, de la Turnu Severin: „O să joace toată lumea, vreau să-i văd pe toți la lucru. Poate voi mai lua și câțiva jucători de la echipa a doua, după ce vor veni de la meciul de campionat. Îi voi lua pe Pițian, pe Ionuț Constantin și poate și un fundaș central”, a declarat Petre Grigoraș despre partida amicală pe care Pandurii o va disputa la sfârșitul acestei săptămâni.

 www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.