RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Ruşinos/ Energia pierde, din nou, în ultimele secunde

/ 5 octombrie 2014

O nouă tradiţie negativă prinde contur în jocurile disputate de echipa de baschet. După ce, în sezonul precedent, Energia a pierdut mai bine de şase partide  în ultimele secunde, de-a lungul verii, aceasta nu a găsit leac pentru probleme apărute în finalurile de meci.

010

Câştigătoarea Cupei României a debutat astăzi, pe teren propriu, în noul sezon al LNBM, în compania celor de la SCM U Craiova. Primul joc a fost unul nefast pentru aceasta, contabilizând, odată cu startul campionatului, şi primul eşec. Energia a condus ostilităţile până în ultimele cinci minute ale partidei, însă, pe fondul unor greşeli copilăreşti comise de jucătorii care au rămas, la Târgu Jiu, la insistenţele finanţatorilor şi ale mai marii clubului, gorjenii au cedat, scor 72-73, după o aruncare de la mare distanţă transformată de Travis Bureau, în ultima secundă a jocului. Din puncte de vedere statistic, americanul oaspeţilor nu a strălucit pe parchetul Sălii Polivalente, singura aruncare de trei puncte reuşită de acesta pecetluind soarta trupei pregătire de Antonis Constantinides.

În ceea ce-l priveşte pe tehnicianul  Energiei, acesta a oferit, la finele jocului pierdut de echipa sa, declaraţii extrem de interesante. Constantinides a lăsat să se înţeleagă că nu îi este îngăduit să îşi formeze singur echipa, anumite persoane impunându-i mai mulţi jucători în teren. Dacă aceste lucruri vor continua, cipriotul poate părăsi banca tehnică a oltenilor: „Pentru mine a fost o experienţă neobişnuită, în special,  în ceea ce priveşte atitudinea anumitor jucători. Va trebui să mă gândesc şi să vorbesc şi cu management-ul dacă voi mai continua aici, deoarece s-au întâmplat foarte multe lucruri care nu îmi plac. Când se întâmplă astfel de lucruri, eu îmi fac bagajele şi merg acasă. Nu ştiu cum se lucrează aici,  dar antrenorul este singurul responsabil pentru cine intră în teren şi cine nu. De asemenea, antrenorii sunt responsabili de eşecuri, la fel cum eu sunt responsabil pentru cel de astăzi. Cred că putem să găsim puterea să continuăm”, a încheiat Constantinides.

Energia Târgu Jiu – SCM U Craiova 72-73 ( 25-15, 18-20, 15-18, 14-20)

Sala Polivalentă Târgu Jiu, spectatori: 800

Energia: Watson (11), Troupe (10), Ştefan, Darby (14), Kremen (13), Milosevic (12), Bratoloveanu, Tudosă (2), Minea, Vlaicu (2), Karpelesz (6), Turner (2). Antrenor: Antonis Constantinides.

Craiova: Petrişor, Bureau (8), Ciotlăuş, Bozovic (11), Santa (6), Krstanovic (21), Corneanu, Georgescu, Damian, Andrei (10), Otovic (17). Antrenor: Andeljko Mandic.

www.sportingorj.ro

Comentează!

8 Comentarii până acum

  • sarpe spune:

    da antrenorasul asta nu stia unde vine si pe cine antreneaza???????acum ca a luat bataie da vina pe jucatori??????pai parca troupe l a adus aici??!!!!oricum e cel mai praf in declaratii si se vede ca e instabil…..saracul!!!!!!

  • contra-performante spune:

    Ma intreb ce contra-performante se vor putea „realiza” in Gorj. Deocamdata: la handbal pe langa 1-6 („recordul” de victorii-infrangeri) s-au „realizat” niste infrangeri la mult peste 10 goluri. Fotbal: multe infrangeri cu echipe care lupta la retrogradare (noi fiind deja unii dintre favoriti la a juca de la anul la ora 11:00) si bineinteles meciul STEAUA – PANDURII 6-0 (nici cand eram denumita Steaua 2-3 nu faceam rezultate asa de stranse). Baschet: supercupa pierduta fara drept de apel (nu o pun la contra-performanta), dar meciul de astazi e un fel de meci la care adversarul te lasa sa castigi (16 puncte avantaj, ratari in sfertul 4 vreo 7-8 atacuri la rand, 2 faule tehnice etc.) si noi PIERDEM IN ULTIMA SECUNDA. FELICITARI. Presa din Gorj unde este?! As face niste emisiuni incendiare cu astfel de vedete. Oricum la mai mare. Pacat ca e campanie ca as scrie ….. PRESEDINTE!!!!!!!!! (Judetul Gorj e ca o echipa). La mai mare in sportul de performanta in Gorj!!!

  • xxx spune:

    Pe ce pun mana mizeriile de la psd se alege praful.

    ciurele, calinoiule luati mana de pe sportul din Gorj pana nu ajungem in prapastie.

  • Felix spune:

    Apriliaaaaaa unde sunteti???????????v ati ascuns????????nu v ar fi rusine…….ati distrus baschetul din gorj cu ideile voastre si cu impresiile voastre de atotstiutori……….Tarcaaaaaaaa ascunde te ca te ai umplut de rusine ……..la toti care conduceti sau va dati cu parerea la echipa asta sa va fie rusine!!!!!

  • coco spune:

    nu este rusinos faptul ca am pierdut, se poate intampla! rusinos este felul in care am pierdut! atunci cand la echipa sunt impusi jucatori pe principiul „are prieteni sus pusi”, cand aduci antrenor dintr-un campionat submediocru(cine imi spune repede o echipa din cipru cunoscuta in europa sau un jucator cipriot sau un antrenor cipriot?) il felicit si ma inclin in fata lui! am zis ANTRENOR nu o caricatura de antrenor! cand pastrezi jucatori care de vreo doi ani nu mai pot, cand tii in lot jucatori pentru ca sunt parintii angajati undeva de unde vine o farama de bani, cand nu poti aduce un pivot timp de patru luni, cand te bate o echipa care are doar 4(PATRU!) jucatori care ar fi titulari si la alta echipa(dragos andrei, petrisor, santa au jucat vreodata la vreo echipa in primul 5?) cum poti face performanta? nu poti! si atunci ce faci? schimbi! dar cred ca schimbarea se va face acolo unde nu trebuie! la acest club cine e impotriva familiei, pleaca! a avut curaj raut, stroescu si todorov, au plecat! a avut curaj maioreanu, a plecat! urmarea? handbal cu jucatori resapati gen vali popescu, enache, dragnea pe penultimul loc! baschet cu jucatori de liga a II a gen bratoloveanu, tudosa, baras, minea, vlaicu te bate o echipa formata din patru jucatori adevarati, acestia fiind ADEVARATI JUCATORI, nu avizi dupa bani! in toate astea nu ma refer la jucatori ca watson, darby, milosevic, turner, tal bremen sau stefan! chemati pe teo evans sau pe slobodan nikolic si puneti-le aceasta echipa la dispozitie si oricare dintre ei vo renunta la vreo 6 jucatori! dar oricare dintre ei va face performanta! atunci cand ai pe banca 3 (TREI!) ANTRENORI, UN MEDIC, UN KINETOTERAPEUT SI UN MASEUR PLUS 14(PAISPREZECE!) jucatori te bate o achipa formata din 4 oameni? asta e rusinos! apropo, ce rol are la echipa omul ala slab din spatele antrenorului? am mai intrebat o data si nu stie nimeni! voi reveni cu detalii din cariera lui constantinidis si a celui din spate!

  • tudor spune:

    Urat caracter are acest antrenor….sa dai vina pe jucatori doar ca sa distragi atentia de la neputinta ta…nu e prima data cand face declaratii aiurea la adresa jucatorilor….ce nu inteleg multi e ca foarte important la o echipa e sa fie compatibilitate intre jucatori in primul rand si intre antrenor si jucatori !!! Ori echipa asta e departe de asa ceva…trebuie sa cunosti f bine jucatorii pentru a putea sa-i pui in teren si pt a-i face sa dea randament…o echipa se construieste piesa cu piesa…si daca o piesa nu se potriveste….nu iese imaginea de ansamblu…asta nu inteleg multi….

  • sarpe spune:

    facem cum facem si gasim tot felul de vinovati…ok antrenorul e slab pregatit si depasit de situatie..cine l a adus aici?pin cine s a ajuns la el??ne poate raspunde si noua cineva????dar pana la urma tu ca un jucator care te respecti si ai pretentii de la tine iti trebuie un antrenor bun sa i bati pe craiova care au fost descultii descultilor ?????intrebarea asta de ce nu ne o punem????avem jucatori cu „experienta ” in acest campionat de 6 sezoane:))))))))) hai sa fim seriosi:)))))))oamenni buni treziti va….conducatori treziti va……nu e chiar asa usor….

  • mihai spune:

    Unde ati gasit pacaliciul asta de antrenor? Cine-i responsabil pentru aducerea lui? Vad ce comentati si ma minunez, mari cunoscatori mai sunteti!!!! Daca vreti sa spuneti ceva spuneti fratilor clar si la obiect. Ati vazut meciul? La + 18 puncte omul numit antreor si-a scos cei mai buni jucatori dupa 3-4 minute de joc asta se intampla la inceputul sfertului 3 iar in ultimele 2-3 minute ale jocului cand mai aveau 5 puncte avans la bagat pe Tudosa care era rece si mai putin conectat la miza jocului nefiind folosit deloc pana atunci, cum sa faci asemenea greseli si sa spui ca te poti numi antrenor? La conferinta cand a dat vina pe jucatori si-a aratat valoarea profesionala si umana. La ultima faza trebua clar fault ca sa beneficiezi de ultima posesie, echipa a jucat exact dupa indicatiile antrenorului, adica nimic. Succes!!!!!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.