RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii, fără înfrângere în fața „șepcilor roșii”!

/ 3 octombrie 2014
Pe prima scenă a fotbalului românesc, în zece întâlniri directe, Pandurii este neînvinsă în meciurile disputate contra celor de la Universitatea Cluj.

IMG_6498Prima întâlnire dintre cele două echipe a avut loc în prima etapă a campionatului 2007-2008, pe fostul „Ion Moina”, iar partida s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, golul pandur fiind înscris de Constant Djakpa. Au urmat apoi alte două rezultate de egaliate, și un prim succes al Pandurilor, în primăvara lui 2011, la Severin, când Rada și Brata marcau pentru victoria cu 2-0 a Pandurilor. Ultimele șase partide au demonstrat superioritatea netă a gorjenilor, care s-au impus de cinci ori, un singur mec, disputat la Cluj, terminându-se nedecis. Cea mai clară victorie a Pandurilor s-a înregistrat în prima etapă a sezonului 2012-2013, când la Târgu Jiu s-au înscris opt goluri pentru succesul cu 6-2 al echipei antrenate și atunci de Grigoraș, unul dintre marcatorii de atunci fiind acum în tabăra clujenilor, Karim Boutadjine. La U Cluj a revenit după un scurt intermezzo la Steaua și un alt jucător ce a evoluat la Pandurii, Vali Lemnaru putându-și face reintrarea la ardeleni chiar contra pandurilor.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.