RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Oţelul Galaţi – Pandurii Târgu Jiu, în optimile de finală ale Cupei României

/ 2 octombrie 2014
Trupa lui Grigoraş va da peste Oţelul Galaţi în drumul spre trofeul Cupei României, formaţie ce, luni, a cedat fără drept de apel la Târgu Jiu, scor 4-0.

indexAstăzi, la Casa Fotbalului Românesc, a avut loc tragerea la sorţi a optimilor Cupei României. Aflată în prima urnă, Pandurii Târgu Jiu va juca, în faza acestei competiţii, cu Oţelul Galaţi. Cele două formaţii s-au întâlnit chiar, luni, la Târgu Jiu, într-o partidă contând pentru etapa a IX-a a Ligii 1. Cu gălăţenii, trupa lui Grigoraş a bifat prima victorie din acest sezon, scor 4-0, aspect ce o propulsează pe aceasta în postura de favorită a întâlnirii care, cel mai probabil, se va disputa pe 29 octombrie.

Marian Dinu, antrenor secund al Pandurilor, crede că tragerea la sorți poate fi considerată drept una bună, însă ceea ce îl îngrijorează este programarea meciului: „Din punctul nostru de vedere suntem favoriţi, am demonstrat că suntem mai buni ca ei. Să vedem însă când vom juca, pentru că poate fi din nou o problemă. Jucăm duminică seara la București, cu Dinamo, în campionat, și cred că va fi miercuri sau joi meciul de la Galaţi. Numai să nu fie marți… O să fie cu totul alt meci faţă de cel din campionat. Sper să avem atunci tot lotul valid”, a declarat Dinu despre confruntarea din optimile de finală ale Cupei României.

Iată, mai jos, programul complet al partidelor din optimile de finală ale Cupei României Timișoreana:
CS Mioveni – Dinamo București
Rapid CFR Suceava – Petrolul Ploieşti
Rapid București – CFR Cluj
CSMS Iaşi – Steaua București
Oțelul Galați – Pandurii Tg. Jiu
ASA Tg. Mureş – Ceahlăul P. Neamț
CSU Craiova – FC Viitorul
FC Braşov – Universitatea Cluj

Jocurile din optimile de finală ale Cupei României sunt programate în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent, a anunțat FRF.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.