RSS post comments feeds rss email feeds twitter

S-a rupt Răduț!

/ 1 octombrie 2014
O pierdere grea pentru Grigoraș în perioada următoare este Mihai Răduț, jucător care a suferit o accidentare la antrenamentul din această dimineață.

radut intre plesan si madsonLa una din ultimele faze ale antrenamentului, la un sprint pe lângă Pleașcă, Mihai Răduț s-a oprit acuzând o înțepătură la coapsa dreaptă. Durerea nu l-a lăsat nici după ce i-a fost aplicată o pungă cu gheață, iar medicul echipei va trebui să meargă astăzi cu jucătorul pentru un examen care să arate exact care este problema cu care se confruntă mijlocașul gorjenilor. Varianta optimistă ar fi o contractură musculară, care să-l țină departe de teren o perioadă mai scurtă, însă cel mai probabil este vorba de o ruptură musculară, ceea ce echivalează cu o absență de câteva săptămâni. Partea bună a lucurilor este că Liga 1 se va întrerupe după meciul Pandurilor de la Cluj, așa că Mihai Răduț ar putea pierde mai puține partide din campionatul intern.

De pierderea lui Răduț se plânge deja antrenorul Pandurilor, care consideră că mijlocașul adus de la Steaua era în plină ascensiune și reprezenta o piesă importantă în angrenajul echipei: „Răduț este o mare pierdere pentru că este unul dintre jucătătorii cei mai în formă din echipă. Am fost extrem de dezamăgit de ce s-a întâmplat, mai ales că s-a petrecut în ultimul minut de antrenament… Așteptăm acum ecograful, dar este cert că meciul cu U Cluj este ratat pentru Mihai. Pe undeva este bine că vine pauza aceea de 3 săptămâni din Liga I, deși mi-aș fi dorit foarte mult să joace și la Cluj. Mă bazam mult pe el”, a declarat Petre Grigoraș despre accidentarea lui Mihai Răduț.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.