RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii își află mâine adversara din Cupă

/ 1 octombrie 2014
Miercuri, la sediul Federației Române de Fotbal, va avea loc tragerea la sorți pentru faza optimilor de finală ale Cupei României Timișoreana.

IMG_9983Pandurii, calificată în această fază după victoria de la Pîncota, se află în urna capilor de serie și ar putea evolua în compania uneia dintre cele două echipe din al doilea eșalon care au pătruns în optimile de finală, Rapid CFR Suceava sau CS Mioveni, ceea ce este însă sigur este faptul că echipa gorjeană va juca în deplasare în această rundă. Regulamentul competiției prevede ca în faza optimilor de finală, jocurile se dispută, în sistem eliminatoriu, într-o singură manșă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent. Fie că va fi o echipă din urna a treia, fie că va avea un adversar din a doua urnă, Pandurii nu va putea juca pe teren propriu, așa că Grigoraș trebuie să pregătească un nou meci de deplasare, cele mai lungi fiind cele de la Suceava și Iași.

Deși ar fi vrut să joace acasă, cum regulamentul nu-i permite, lui Grigoraș nu-i rămâne decât speranța că nu va merge în nordul Moldovei: „În cupă aș prefera mai degrabă o deplasare mai ușoară decât un joc mai facil. Pentru că ultima oară am avut parte de traversarea României… Așa că sper să nu fim nevoiți să jucăm tocmai la Suceava. Oricum, aici e o competiție a surprizelor, una e cupa și alta e campionatul, ați văzut ce a pățit Astra. M-aș bucura să jucăm cu oricine, dar să jucăm pe teren propriu sau dacă nu, o deplasare cât mai scurtă”, a declarat antrenorul Pandurilor.

Titular în meciul de la Pîncota și cu o contribuție majoră la golul care a dus echipa gorjeană în optimi, Cornel Predescu spune că nu are preferințe pentru această fază a competiției și că își dorește să ajungă în fazele finale ale cupei: „Sincer, nu am vreo preferință, cu oricine vom pica, noi trebuie să ne gândim să mergem mai departe, să avem un parcurs cât mai bun și în Cupa României. Așteptăm să vedem cu cine vom juca”, a declarat mijlocașul Pandurilor.

La tragerea la sorți, cele două echipe din urca C vor fi grupate cu două echipe din urna A, apoi, în continuare, cele 3 echipe rămase în urna A vor fi grupate cu 3 din urna B, iar ultimele 6 cluburi din urna B vor fi împerecheate între ele.

URNA A
STEAUA BUCUREȘTI
PETROLUL
DINAMO
CFR CLUJ
PANDURII TÂRGU JIU

URNA B
CEAHLĂUL
OȚELUL
UNIVERSITATEA CLUJ
VIITORUL
FC BRAȘOV
CSMS IAȘI
CSU CRAIOVA
RAPID
ASA TÂRGU MUREȘ

URNA C
CS MIOVENI
RAPID CFR SUCEAVA

Sursa foto: www.panduriics.ro

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.