RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grig, suspendat patru etape!

/ 1 octombrie 2014
Comisia de Disciplină din cadrul Federației Române de Fotbal a judecat cauza eliminării antrenorului Pandurilor la meciul de la Giurgiu, contra Astrei, și a decis suspendarea lui Petre Grigoraș pentru patru etape.

2            „In baza art. 52.1.a se sanctioneaza dl. Petre Grigoras, antrenor CS Pandurii Tg. Jiu cu suspendare pentru 4 jocuri si o penalitate sportiva de 10.000 lei”, se arată în comunicatul publicat pe site-ul Ligii Profesioniste de Fotbal. Din cele patru etape de suspendare, Grigoraș a efectuat deja două, stând în tribună la meciurile echipei sale de la Pîncota, în Cupa României, și cel de pe teren propriu cu Oțelul, din etapa a IX-a a Ligii 1.

La aflarea deciziei, antrenorul Pandurilor a fost rezervat și nu a dorit să comenteze suspendarea primită din partea comisiei: „Nu mă interesează decizia, nu o comentez. Nu am vorbit doi-trei ani de zile, am fost partizanul arbitrilor, acum am făcut-o doar o dată, așa că nu mai comentez nici de aici înainte prestația unuia sau altuia. Voi fi omul pe care nu îl va mai interesa deloc acest capitol. Nu pot să zic dacă sunt surprins sau nu de această decizie, cert este că dacă am greșit, am plătit…”, a comentat Grigoraș.

Fiind în stare de suspendare, Grigoraș va rata o întâlnire față în față pe terenul de joc la Cluj Napoca cu fostul președinte executiv al gorjenilor, Eugen Pîrvulescu, acum oficial al ardelenilor, dar și cu Cristian Pustai, fostul tehnician al Pandurilor, de acum antrenor la ASA Târgu Mureș, echipă pe care Pandurii o va primi la Târgu Jiu în etapa a XI-a.

Sursa foto: www.panduriics.ro

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.