RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Paraskevas şi Anton, incerţi pentru meciul cu Oţelul

/ 29 septembrie 2014

Pe lângă Bogdan Unguruşan, accidentat în urmă cu câteva săptămâni, fundașul central Christou Paraskevas și mijlocașul la închidere Paul Anton par să nu poată evolua nici ei în runda cu numărul IX.

IMG_3890

După mai multe jocuri în care Petre Grigoraş şi staff-ul său nu s-au putut baza pe întreg lotul de jucători, din păcate, confruntarea cu ocupanta locului 17, Oţelul Galati, îi găseşte pe gorjeni cu noi probleme de efectiv. Dacă absenţa lui Bogdan Unguruşan nu mai este o noutate pentru nimeni, fundaşul central Christou Paraskevas și mijlocașul la închidere Paul Anton, în proporţie mare, vor lipsi şi ei din partida programată pentru această seară. Singura veste bună vine de la Marian Pleaşcă, care, la o săptămână de la accidentarea suferită la Giurgiu, va reveni în 11-ele oltean.

Oaspeţii pandurilor au sosit şi ei la Târgu Jiu fără cinci jucători. Zaharia, Avdic, Plopeanu, Murgoci şi Ciftci sunt cei care nu vor avea ocazia să intre pe gazonul „Municipalului”. În schimb, noul antrenor al gălăţenilor, Tibor Selymes, se va putea baza pe Florin Cernat, revenit în România după 14 ani.

Pandurii Târgu Jiu – Oțelul Galați

Stadion “Municipal”, Târgu Jiu, ora 18:30

Televizare: Look TV

Echipe probabile:

Pandurii: Stanca – Pleașcă, Erico, Mevlja, Momcilovic – Elton, Răduț, Nistor – Buleică, Roman, Nicoară. Antrenor: Petre Grigoraș.

Oțelul: Hotoboc – Cojoc, Miron, Sipovici, D. Popescu – Karlik, Tavares – Grădinaru, Cernat, Cristea – Tudorie. Antrenor: Tibor Selymes.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.