RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Larry Turner, noul pivot al Energiei

/ 29 septembrie 2014

Larry Turner II este ultima achiziţie a câştigătoarei Cupei României. Jucătorul în vârstă de 32 de ani a evoluat ultima oară la echipa Reales De La Vega, din Republica Dominicană. Acesta are dublă cetăţenie, americano-dominicană.

turnerCu doar câteva zile înaintea debutului de sezon, Energia continuă să mute pe piaţa transferurilor. Gorjenii au reuşit să bată palma cu pivotul american Larry Turner II. Născut pe 29 decembrie 1982 în Milledgeville, Georgia, acesta are 210 cm şi 109 kg. Turner soseşte la Târgu Jiu de la echipa Reales De La Vega, din Republica Dominicană. În trecut a mai jucat pentru BC Odessa, în Super Liga de baschet din Ucraina(2010), apoi în perioada 2011-2012 a jucat la gruparea Toyama Grouses, din Japonia. După experienţa japonează, Turner a venit în Europa, la Apollon Patras, în Grecia, unde a evoluat în sezonul 2012-2013. Sezonul trecut a evoluat pentru echipa elenă Panelefsiniakos, echipă pe care Energia a învins-o în ultimul meci din presezon. La echipa greacă a avut medii de 9.2 puncte pe meci, 5.2 recuperări. A jucat în presezonul 2007-2008 la Los Angeles Lakers, alături de jucători ca Kobe Bryant, Derek Fisher sau Andrew Bynum.

În aceste condiţii, aşa cum site-ul nostru a anunţat imediat după încheierea SuperCupei de la Bucureşti, cel mai probabil, conducerea câştigătoarei Cupei României va renunţa la serviciile lui Tony Woods, jucător ce nu a impresionat în perioada petrecută sub comanda cipriotului Antonis Constantinides.

Larry Turner va sosi mâine la Târgu Jiu, fiind posibil să debuteze împotriva celor de la SCM U Craiova, în prima rundă a sezonului 2014-2015.

Informaţie: www.csenergia.ro

www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.