RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii, victorie muncită la Pîncota

/ 23 septembrie 2014
Pandurii a reușit să facă pasul spre optimile de finală ale Cupei României, însă cu mari emoții, în fața unei echipe a celor de la Șoimii Pîncota care a luptat până la ultima picătură de energie pentru șansa sa.

pancotaÎn fața a peste 1.000 de spectatori, arădenii au făcut un meci mare, dar ghinionul avut de gorjeni la Giurgiu s-a transformat în noroc la Pîncota și Pandurii a câștigat la limită meciul cu Șoimii.

Mevlja a deschis scorul pentru Pandurii în minutul 22 deviind cu capul un șut-centrare al lui Nistor, cel mai bun om al partidei de la Pîncota, și lucrurile păreau să se așeze pe făgașul normal, după un start mai bun al gazdelor. Șoimii a egalat repede, în minutul 30, când Băd a reluat din apropiere o minge respinsă de Gliwa după un șut al lui Mihai. Partida a fost la fel de animată și după pauză, ambele echipe au cerut câte un penalti, dar Issa și Momcilovic au obținut altceva, adică doar cartonașe galbene pentru simulare. Bara s-a opus unui gol al gazdelor în minutul 81, când reluarea lui Mihai a fost deviată de Gliwa. Pandurii au fost mai norocoși la devieri, Suciu deviind în propria poartă un șut al lui Predescu în minutul 84, așa că trupa lui Grigoraș, aflat în tribună după ce a fost eliminat la Giurgiu, a revenit în avantaj pe tabelă. Gazdele au fost la un pas să împingă meciul în prelungiri, dar bara s-a opus din nou, Suciu reluând în bară din doar câțiva metri în minutul 87 irosind șansa de a-și spăla păcatele autogolului decisiv înscris.

Șoimii Pîncota – Pandurii Târgu Jiu 1-2 (1-1)

Stadion „Șoimii”, Pîncota, spectatori: 1.200

Au marcat: Băd (min. 30) / Mevlja (min. 22), Suciu (min. 84 – autogol)

Şoimii: Paşcalău – Maghici (min. 72 Suciu), Cruşoveanu, Lung, Siminic – Polgar, Issa, Cuedan (min. 78 Mitu), Dubeştean – Băd (min. 65 Monac), Mihai. Antrenor: Dan Cuedan.

Pandurii: Gliwa – Buleică, Elton da Silva, Mevlja, Momcilovic – L. Iorga (min. 63 Shamsin), C. Predescu (min. 86 Răduț), Nistor, Shalaj – M.  Roman (min. 89 I. Constantin), Matulevicius. Antrenor: Petre Grigoraş.

Cartonașe galbene: Maghici (min. 32), Issa (min. 51) / Elton (min. 17), Momcilovic (min. 69)

Arbitri: Florin Mihai Marcu – IuliusRadu Timar, Petru Marian Gaspar.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.