RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Se deplasează cu avionul pentru cupă

/ 18 septembrie 2014
Federația Română de Fotbal a stabilit datele partidelor din 16-imile Cupei României, jocul dintre Șoimii Pâncota și Pandurii urmând a se juca la Pâncota, marți, 23 septembrie, de la ora 16:00.

c1           Antrenorul Petre Grigoraș consideră echipa gorjeană nedreptățită de organizatorii competițiilor interne: „Nu înţeleg de ce jucăm duminică şi apoi marţi. Traversăm ţara, pardon, plecăm din Bulgaria să jucăm în Ungaria, de la Giurgiu-Ruse la Arad-Nădlac. Suntem singurii din Liga 1 care jucăm duminică-marţi. E un lucru rău pentru noi, apoi avem vineri un alt meci cu Oţelul. Vrem să respectăm competiţia, nu ştiu de ce s-a gândit aşa. Mai sunt echipe care au cel puţin trei zile libere, noi nu avem nici 48 de ore între jocul de la Giurgiu şi cel de la Pâncota. S-a făcut o cerere pentru reprogramarea meciului cu Oţelul, cei care organizează aceste competiţii trebuie să se gândească la toate echipele şi să le dea şanse la toţi. Suntem singurii care jucăm la două zile. Ne omoară şi distanţa”, a declarat Grigoraș.

Conducerea Pandurilor a luat în calcul acest raport distanță/timp și a decis ca deplasarea de la București la Timișoara, după partida de la Giurgiu, să se facă cu avionul.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.