RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Program încărcat pentru Pandurii

/ 18 septembrie 2014

Partida de la Giurgiu va da startul unei perioade obositoare pentru gorjeni. După jocul din etapa a VIII-a, la numai o zi distanţă, aceştia vor pleca la Arad, pentru meciul din Cupa României, împotriva divizionarei secunde, Şoimii Pâncota.

imagesProgramul încărcat nu este pe placul tehnicianului Petre Grigoraş, cu atât mai mult cu cât, pentru a onora jocul din Cupa României , acesta, împreună cu lotul său, vor trebui să străbată traseul Giurgiu – Pâncota – Târgu Jiu: „Nu înţeleg de ce jucăm duminică şi apoi marţi. Traversăm ţara, pardon, plecăm din Bulgaria să jucăm în Ungaria, de la Giurgiu-Ruse la Arad-Nădlac. Suntem singurii din Liga 1 care jucăm duminică-marţi. E un lucru rău pentru noi, apoi avem vineri un alt meci cu Oţelul. Vrem să respectăm competiţia, nu ştiu de ce s-a gândit aşa. Mai sunt echipe care au cel puţin trei zile libere, noi nu avem nici 48 de ore între jocul de la Giurgiu şi cel de la Pâncota, a declarat Grigoraş.

Pentru a mai diminua puţin din oboseala ce se va acumula, conducerea olteană a făcut demersurile necesare unei reprogramări a meciului din etapa a IX-a, împotriva Oţelului Galaţi. Acesta ar trebui să se dispute vinerea viitoare, la Târgu Jiu: „S-a făcut o cerere pentru reprogramarea meciului cu Oţelul, cei care organizează aceste competiţii trebuie să se gândească la toate echipele şi să le dea şanse la toţi. Suntem singurii care jucăm la două zile. Ne omoară şi distanţa, a concis tehnicianul de 47 de ani, privitor la acest subiect.

Până atunci însă, gândul lui Grigoraş zboară doar la încleştarea din fieful câştigătoarei Cupei României, Astra Giurgiu. Acesta este conştient de valoarea adversarului, dar speră că băieţii săi se vor mobiliza exemplar pentru a bifa al doilea succes al sezonului: „Important e meciul de campionat cu Astra, nu vor avea probleme cu oboseala, vin cu avionul, au trei zile la dispoziţie. Au jucători valoroşi, au o echipă puternică, ne-am dat seama privindu-i, văzând rezultatele. Au câştigat Cupa şi Super Cupa, au eliminat o echipă mult mai cunoscută cum e Lyon-ul. Au avut mici sincope în campionat, dar se întâmplă. Per total Astra e echipă echilibrată, se bat cu şanse la campionat, au obiectiv câştigarea titlului.Problema e cum ne vom mobiliza noi, dacă vom merge pe aceeaşi linie.Campionatul e diferit de Europa League. Au pierdut la Cluj, au orgoliul rănit. Având obiectiv titlul se vor concentra la maxim contra noastră, aşa că vom avea un meci extrem de dificil contra unei echipe extraordinar de bune”, a încheiat Petre Grigoraş.

Astra Giurgiu a cedat în această seară pe terenul croaţilor de la Dinamo Zagreb, scor 1-5, într-o partidă contând pentru prima etapă a grupei D, din Europa League.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.