RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Suporterii, alături de Energia la SuperCupă

/ 17 septembrie 2014

Primul meci oficial pentru echipa de baschet se apropie cu paşi repezi, miercuri, 24 septembrie, în Sala Dinamo din Bucureşti.

1403454_680452325334016_823833387223363687_o

Aceasta se va lupta pentru un nou trofeu, SuperCupa României, cu mult mai valoroasa CSU Asesoft Ploieşti. Cum gorjenii au cucerit Cupa României chiar pe pe terenul campioanei, surclansând-o pe aceasta în semi-finalele competiţiei, au demonstrat că nimic nu este imposibil în sportul cu inel. Şi acum, la fel ca atunci, pentru a produce o surpriză, băieţii lui Constantinides au nevoie de aportul propriilor suporteri, aceştia fiind şi ei unul din atuurile oltenilor la victoriile reuşite atât „acasă”, cât şi în deplasare. De aceea, conducerea clubului a luat decizia de a-i ajuta pe fanii care doresc să fie alături de Energia la Bucureşti, printr-un autocar de 60 de locuri pus la dispoziţie de aceasta. Plecarea se va efectua miercuri, 24 septembrie, ora 12:00, din faţa Sălii Sporturilor.

Partida dintre Energia Târgu Jiu, câştigătoarea Cupei României, şi CSU Asesoft Ploieşti, câştigătoarea titlului naţional, îşi va consemna debutul la ora 19:00, pe parchetul Sălii Dinamo din Capitală.

foto: Mirela Oprea

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • klauss spune:

    – neinspirata alegerea orasului unde se joaca : la Pitesti/Valcea era muuuult mai bine, fiind cam la jumatatea drumului pentru amandoua echipele…
    – neinspirata alegerea zilei din saptamana, unii mai trebuie sa mearga la serviciu( si miercuri si joi)…meciul se termina la 21:00 si cu un drum de intoarcere de 7-8 ore…

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.