RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Răzvan Lucescu, demis după egalul de la Târgu Jiu

/ 17 septembrie 2014

După rezultatele slabe înregistrate de prahoveni în campionat, cumulat cu eliminarea din playoff-ul Europa League, fostul selecţioner a fos demis de pe banca „lupilor”.

 

lucescuLuni, într-un meci contând pentru etapa a VII-a a Ligii 1,Pandurii Târgu Jiu şi Petrolul Ploieşti au încheiat la egalitate pe „Municipal”, scor 1-1. Ieri, după partida de la Târgu Jiu, Răzvan Lucescu a fost demis de pe banca galben-albaştrilor. Motivul? Rezultatele slabe înregistrate de prahoveni în campionat, dar şi în Europa League, acolo unde aceştia au ratat calificarea în grupe. Înainte de încleştarea cu trupa lui Grigoraş, câştigătoarea Cupei României în 2013 a suferit un eşec pe teren propriu cu una dintre candidatele la locurile fruntaşe, CFR Cluj.

Petrolul nu a stat fără tehnician mult timp, Gigi Mulţescu, supranumit SMURD-ul, semnând un contract pe un și jumătate cu ploieştenii.

Lucescu Jr. este al şaptelea antrenor demis în acest sezon.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.