RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Marius Vlaicu, observator al Federaţiei Române de Baschet

/ 14 septembrie 2014

Cu prilejul Stagiului Naţional al Comisarilor de Baschet din Romania, preşedintele AJBG, Marius Vlaicu, a fost promovat în funcţia de comisar (observator) al Federaţiei Române de Baschet.

vlaicu-3

În perioada 12-14.09.2014, la Poiana Braşov, a avut loc Stagiul Naţional al Comisarilor de Baschet din România. La acesta, judeţul nostru a fost reprezentat de preşedintele Asociaţiei Judeţene de Baschet Gorj, Marius Vlaicu, care, în urma cererii depuse şi promovarea cu brio a testelor susţinute, a reuşit să dobândească funcţia de comisar (observator) al Federaţiei Române de Baschet. Astfel, începând cu sezonul 2014-2015, acesta, pe lângă activităţile depuse pe plan local în folosul sportului cu mingea la coş, va onora sarcinile noii posturi.

Ţinand cont de faptul că Marius Vlaicu este primul comisar de baschet al judeţului Gorj, acesta ne-a declarat: „Pentru mine este o mare responsabilitate să reprezint judeţul Gorj în această nouă calitate de comisar FRB. Sper să mă achit cu demnitate şi profesionalism de meciurile la care voi fi delegat. Totodata, sper ca, prin prestaţia mea în această nouă funcţie, baschetul gorjean să aibe de câştigat la toate nivelurile: copii, juniori şi seniori”, a concis preşedintele AJBG.

Pe această cale, redacţia site-ului www.sportingorj.ro îi urează mult succes lui Marius Vlaicu în noua activiate ce o va desfăşura în slujba baschetului românesc.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.