RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Smrekar şi Mevlja nu vor evolua cu Petrolul

/ 12 septembrie 2014

Ultimii jucători sosiţi sub comanda lui Petre Grigoraş la Târgu Jiu, atacantul croat Matija Smrekar şi fundaşul sloven Nejc Mevlja nu vor avea ocazia să debuteze oficial în tricoul alb-albastru la partida cu Petrolul Ploieşti.

10590687_684735244952842_1051678184474150265_n

Celui dintâi nu i-a sosit cartea verde, iar cel din urmă nu este la nivelul optim de pregătire fizică, aşa cum a dezvăluit tehnicianul gorjenilor. Una peste alta, Grigoraş este satisfăcut de faptul că, prin prisma parafării contractelor cu cei doi, va exista o mai mare concurenţă pe posturi: „Momentan, sunt cu pregătirea fizică puţin în urmă. Din păcate, lui Smrekar nu i-a sosit cartea verde şi, mai mult ca sigur, nu vom conta pe el la partida cu Petrolul. Oricum, nu se punea problema să intre pe teren niciunul dintre ei. Au nevoie de o săptămână sau două de acomodare, până se vor pune la punct şi cu pregătirea. Venirea celor doi este benefică, deoarece va exista concurenţă şi unii dintre ei nu vor mai fi siguri de posturi, atâta timp cât în spatele lor vor fi unul sau doi înlocuitori”, a concis tehnicianul de 47 de ani.

Disputa, contând pentru etapa a VII-a a Ligii 1, va lua startul luni, ora 21:00, pe stadionul Municipal din Târgu Jiu. Aceasta va putea fi urmărită în direct pe Look Plus şi în format live text pe www.sportingorj.ro.

Sursa foto: www.panduriics.ro

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.