RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii aşteaptă suportul fanilor

/ 10 septembrie 2014

Echipa de fotbal are nevoie de aportul fanilor pentru a bifa cel de-al doilea succes consecutiv. Aceasta va întâlni luni, cu începere de la ora 21:00, Petrolul Ploieşti.

imagesConducerea gorjeană a stabilit preţul tichetelor pentru partida contra Petrolului Ploieşti, acestea putând fi procurate începând de vineri de la casele de bilete din incinta „Municipalului”. Cel mai ieftin bilet este 5 lei, la peluze, în timp ce la tribuna 1 şi 2, preţul acestuia creşte la 15 lei. Cei care doresc să urmărească partida împotriva trupei lui Răzvan Lucescu din tribuna zero sau tribuna VIP, trebuie să scoată din buzunar 20 de lei, respectiv 30 de lei.

Oficialii echipei fac apel la suporteri să îşi achiziţioneze tichetele de acces în timp util, deoarece luni la ora 19:30, casele destinate vânzării acestora vor fi închise. Oaspeţii vor fi şi ei încurajaţi, aproximativ 250 de fani ploieşteni anunţându-şi prezenţa la meci.

De notat că startul partidei va fi dat de fosta glorie gorjeană, Constantin Frimu, actualmente antrenor la centrul de copii şi juniori.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.