RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia, eşec cu BCM Piteşti

/ 7 septembrie 2014

Astăzi, la Târgu Jiu, a debutat a treia ediţie a Cupei Energia. În primul joc al zilei, BC Mureş a dispus de macedonenii de la Feni Indistrija, scor 72-57, după 40 de minute controlate în întregime de ardeleni.

19251_NpAdvHover

Imediat după înfrângerea suferită de handbalişti în campionat, baschetbaliştii au completat seara nefastă a sportul gorjean, cu un insucces în partida secundă a turneului amical. Trupa lui Constantinides a cedat în faţa ocupantei locului 6 sezonul precedent, BCM U Piteşti, scor 71-77. Încleştarea a debutat promiţător pentru Energia, iar prima pauză o găsea în avantaj pe câştigătoarea Cupei României. La scurt timp, situaţia nu a mai fost aceeaşi. Cu un joc fără prea multe soluţii în ofensivă pentru Watson&Co., completat de numeroase ratări din afara arcului de cerc, argeşenii s-au instalat la conducere şi nu au mai cedat iniţiativa până la ultima sirenă a partidei amicale.

Astfel, oltenii vor evolua doar pentru locul trei al competiţiei, mâine, ora 17:00, în compania echipei Feni Indistrija.

Energia Târgu Jiu – BCM U Piteşti 71-77 ( 23-22, 15-24, 15-18, 18-13)

Sala Sporturilor Târgu Jiu, spectatori: 750

Energia: Watson (11), Troupe (6), Bratoloveanu, Woods (18), Karpelesz (6), Darby (16), Kremen (3), Milosevic (11), Tudosă, Aktas, Minea, Vlad, Sanda, Berca. Antrenor: Antonis Constantinides.

Piteşti: Ross (8), Orbeanu (2), Sutalo (15), Milosevic (13), Pilcevic (16), Kovac (10), Fraseniuc (4), Faber (6), Stănescu, Neguţ (3), Alexiu, Chirof, Căprărescu. Antrenor Hristu Şapera.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • doctorul spune:

    Catastrofe de jucători! Cine îl tine la echipa pe acest super jucător porter troupe? Oare de ce nu îl ia imediat alta echipa? Simplu
    De tot, nu are nici in fel de valoare! Si pe deaupra, este si un om fara nici un pic de caracter. Dar e prieten cu cine trebuie, sea că la anul va continua la noi. Bravos, conducere, Carpe in Maná unui mercenar!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.