RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Giotoiu: „Obiectivul realist ar fi clasarea în zona locurilor 1-8”

/ 6 septembrie 2014
Căpitanul echipei de handbal a Energiei, Paul Giotoiu, consideră că echipa a avut parte de un început de sezon frustrant, înfrângerea de la Turda fiind clasificată ca una nemeritată. Pivotul Energiei spune că echipa trebuie să se califice în play-off în acest sezon, apoi urmând a se privi mai departe abia după ce se va atinge acest prim obiectiv.

giotoiu dinamoReporter: Cum a fost debutul de campionat pentru Energia?
Paul Giotoiu: A fost un început frustrant, nu neaparat că am început cu stângul. A fost un meci bun din partea noastră, dar pe care l-am pierdut. Sunt niște puncte importante având în vedere campionatul de anul acesta. Vom încerca să recuperăm cu Vasluiul, un meci care este în calcule să fie câștigat, care trebuie neaparat câștigat. Apoi vom vedea cum decurge campionatul.

Rep.: Cum vezi rezultatele primei etape?
P.G.: Campionatul a început exact cum ne așteptam, cu multe surprize. Sunt multe care s-au întărit, echipe tari care au slăbit. Nu se va ști până la finalul turului ce se va întâmpla în acest campionat.

Rep.: Care ar trebui să fie obiectivul echipei pentru acest sezon?
P.G.: Primul obiectiv realist va fi ocuparea unui loc în zona 1-8. Acolo trebuie să fim, să mergem în play-off. Oricare loc ce ne asigură prezența în play-off este în regulă. Apoi vom vedea, în funcție și de adversari. Având în vedere valoarea campionatului, cred că acolo trebuie să ne concentrăm, pentru locurile 1-8.

Rep.: Este noua echipă a Energiei mai puternică decât cea veche?
P.G.: Este o Energie diferită. Au venit mulți jucători, au plecat mulți. Din păcate avem o veche meteahnă, am început cu accidentări. Cred că e și ghinion aici. Jocul s-a mai dinamizat acum, cei noi s-au acomodat, s-a văzut un joc foarte bun al lui Kekezovic. Eu cred că vom face o figură frumoasă.

Rep.:Energia a păcătuit din nou la finalizare. Cum veți rezolva această problemă?
P.G.: Problema finalizării nu se poate rezolva decât prin antrenament și seriozitate la finalizare. Este un joc de echipă, se mai întâmplă să și ratezi…

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.