RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia, succes în primul joc de verificare

/ 3 septembrie 2014

Trupa lui Antonis Constantinides a dispus de Steaua CSM Eximbank, scor 87-78.

03

În această seară, la Bucureşti, Energia Târgu Jiu a disputat prima partidă de pregătire în vederea abordării noului sezon competiţional. Adversara câştigătoarei Cupei României a fost Steaua CSM Eximbank, echipă ce, de-a lungul verii, a parafat printre cele mai sonore transferuri din campionatul intern. Pe parchet, băieţii lui Antonis Constantinides au condus ostilităţile jocului, aflându-se la conducere în cea mai mare parte a acestuia. Astfel, în Sala Mihai Viteazul, gorjenii au bifat prima victorie din presezon, scor 87-78.

Cel mai bun marcator al Energiei a fost Giordan Watson, remarcându-se cu 17 puncte, la care a mai adăugat 5 pase decisive şi 4 recuperări. Acesta a fost urmat de Troupe şi Milosevic, cu câte 14 puncte, în timp ce Darby şi Woods au contabilizat 10 puncte fiecare.

După acest meci, Energia va juca la finalul acestei săptămâni două partide la Târgu Jiu, în cadrul Cupei Energia, la care vor mai participa Feni Indistrija (Macedonia), BC Mureș Târgu Mureș și BCM U Pitești.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.