RSS post comments feeds rss email feeds twitter

„Pandurii Târgu Jiu, o dragoste gorjeană” – lansare de presă

/ 26 august 2014
Dorin Brozbă, autorul unei interesante istorii statistice și nu numai a Pandurilor, a ținut să-și lanseze cartea, „Pandurii Târgu Jiu, o dragoste gorjeană” chiar în ziua în care se împlinesc 52 de ani de la primul meci disputat de gruparea gorjeană. Interesant este faptul că data de 26 august 1962 nu reprezintă doar „botezul” oficial al Pandurilor, ci și data de naștere a autorului cărții, Dorin Brozbă.

brozba.În fața statuii lui Tudor Vladimirescu, loc ales special de autor pentru că acesta reprezintă patronul spiritual al echipei gorjene, și alături de unul dintre foștii jucători, Cornel Grama, primul căpitan al Pandurilor, Dorin Brozbă a ținut să facă o lansare pentru volumul său doar în compania presei: „Este ziua mea și am zis să-mi fac un cadou. Dacă nu ne facem noi cadouri, atunci cine să ne mai facă?… Am invitat aici doar presa, nu jucători, nu oameni de la club, nu prieteni și nici nevasta. Ideea este că există această carte, am tipărit-o pe cont propriu, eu și prietenii. A fost greu, costurile ridicate pentru că am dorit să fie tipărită în policromie, de asta și prețul este unul mai mare. Spre regretul și durerea mea, deși nu vreau deloc să mă plâng, am tot amânat această lansare vreme de opt luni. Era frumos să o facem alături de echipă, cu jucătorii, dar asta e… Am totuși promisiunea domnului președinte Prunariu că vom face și o lansare în care se va implica și clubul Pandurii Târgu Jiu. Eu mi-am făcut datoria de om și de suporter față de această echipă”, a declarat autorul cărții-document „Pandurii Târgu Jiu, o dragoste gorjeană”, o ediție revizuită și adăugită a celorlalte două precedente, aceasta cuprinzând istoria de peste 50 de ani a clubului, de la înființare și până la calificarea echipei în grupele Europa League de anul trecut.

Sport în Gorj salută lansarea acestei noi ediții și îi urează autorului să aibă forța de a continua pe acest drum, iar echipei Pandurii Târgu Jiu să aibă de oferit noi capitole autorului, cel puțin la fel de frumoase precum cele trăite în urmă cu un an pe importantele arene europene pe care a evoluat.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.