RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Actualizare. Calificarea încă se joacă

/ 24 august 2014

Calificarea României stă într-o victorie cu Letonia sau în jocul rezultatelor din Grupa A şi Grupa B.

Baschet-Romania

ACTUALIZARE. Pentru ca naţionala de baschet a României să revină după 27 de ani la un turneu final, aceasta va trebui să învingă miercuri, la Sibiu, reprezentativa similară a Letoniei. În cazul în care acest lucru nu se va întâmpla, băieţii pregătiţi de Marcel Ţenter depind de jocul rezultatelor din grupa A şi Grupa B. Primele locuri din fiecare grupă, alături de cele mai bune şase locuri doi din cele şapte grupe se vor califica la EuroBasket 2015.

–––––––––––-

ACTUALIZARE. Titus Nicoară ests cel care a adus victoria României, cu un tip-in, după o aruncare ratată de Adrian Guțoaia. În play-by-play-ul încleștării s-a strecurat o greșeală, potrivit căreia fostul jucător al Energiei a înscris ultimul coș în partida din Suedia.

––––––––

Pregătiţi de Marcel Ţenter, actualul antrenor al echipei maghiare Alba Fehervar, bascehtbaliştii naţionalei României au reuşit o victorie în faţa reprezentativei similare a Suediei, succes ce le-a asigurat acestora locul secund al grupei F de calificare. După o partidă dominată în marea majoritate de compatrioţii noştri, fostul jucător al Energiei, Adrian Guţoaia, a parafat prezenţa României la EuroBasket 2015, printr-un coş marcat în ultima secundă a jocului disputat la Boras.

Încet dar sigur, prin succesele echipei naţionale şi ale echipelor de club pe plan european, baschetul românesc va reveni în plutonul fruntaş al sportului cu mingea la coş de pe bătrânul continent. De notat că ultima prezenţă a României la un Campionat European s-a consemnat în urmă cu 27 de ani.

Rezultatele înregistrate de elevii lui Marcel Ţenter sunt următoarele:

Slovacia – România 69-81

România – Suedia 77-72

Letonia – România 88-65

România – Slovacia 90-86

Suedia – România 86-88

Ultima reprezentaţie a României în grupa F va avea loc miercuri, la Sibiu, în compania Letoniei.

www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.