RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Mota, out pentru 6 luni

/ 22 august 2014
Energia pare să fi avut ghinion maxim cu unul dintre jucătorii achiziționați în această vară. Conducătorul de joc Filipe Mota s-a accidentat în turneul disputat la Târgu Jiu în urmă cu aproximativ o lună și ar putea rata chiar întregul sezon.

mota langa echipaPortughezul a suferit o ruptură de ligamente ce necesită o operație și o perioadă lungă de recuperare ceea ce îl face Liviu Andrieș să caute alte variante pentru postul de coordonator: „Cu Mota s-a întâmplat, a fost o accidentare la joc. Trebuie să găsim soluţii care să fie cele mai bune pentru noi. Soluţiile pe care le avem sunt Dragnea şi Enache și au dat satisfacție la ultimele teste”, a declarat tehnicianul Energiei. Cum Mota avea contract pe un singur sezon, acum rămâne de văzut ce se va întâmpla cu acesta, va rămâne jucător plătit de echipa gorjeană până la finele contractului sau se va ajunge la o înțelegere privind rezilierea acestuia: „Se pare este un sezon compromis pentru Mota. E rupt ligamentul, se stă 6 luni, apoi 2-3 luni recuperarea, cred că sezonul este compromis pentru el. Nu ştiu ce se va întâmpla cu el, sunt probleme administrative”, a mai spus Andrieș.

Și Sifre, extrema dreaptă spaniolă adusă în această vară la Energia, are probleme. Acesta a suferit o accidentare la cot la unul din meciurile de la Odorhei, are mâna imobilizată și va fi indisponibil o bună bucată de vreme.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.