RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Gratis la meci!

/ 22 august 2014
Conducerea pandură caută tot felul de soluții pentru ca echipa gorjeană să poată depăși cu bine momentul de criză în care se află.

tribuna II pandurii steauaÎn speranța că o asistență numeroasă pe „Municipal” ar putea împinge de la spate echipa pandurilor spre un prim succes în această stagiune, Mihai Prunariu, președintele clubului gorjean, a luat decizia ca suporterii să intre gratis la meciul cu Viitorul în anumite sectoare: “Avem nevoie de toţi fanii noştri mai mult ca oricând. Este un moment mai greu pentru echipa noastră şi avem nevoie de toţi iubitorii fotbalului gorjean să vină la stadion şi să încurajeze echipa. Intrarea la peluze şi la tribuna a II-a se va face pe bază de tichete acordate gratuit”, e mesajul transmis de preşedintele clubului, Mihai Prunariu, pe site-ul oficial al Pandurilor.

Grigoraș și-ar dori și el o tribună plină la meciul cu Viitorul, însă spune că îi este greu să le ceară acum suporterilor să vină la meci având în vedere ce le-a oferit până acum echipa și speră ca evoluțiile bune din viitor să readucă publicul la stadion: „Nu putem să-i rugăm pe cei din tribună să fie alături de noi, evoluţiile au fost mai mult decât modeste, jocul şi rezultate au fost aproape catastrofale. E normal să fie supăraţi oamenii, dar îi putem aduce prin evoluţii bune, victorii. Dacă nu vor veni, nu avem de ce să fim supăraţi, trebuie să-i înţelegem că i-am dezamăgit total în ultima perioadă, de la începutul lui 2014 şi până acum. Răbdarea are o limită, nu avem de ce să fim supăraţi că nu vin oamenii. Cu toate că sunt îndreptăţiţi să nu vină, pe cei care vor veni îi aşteptăm cu mare plăcere”, a declarat Grigoraș.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.