RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Asesoft va evolua cu toţi străinii în SuperCupă

/ 20 august 2014

În urma unei înţelegeri între formaţiile ce îşi vor disputa SuperCupa României în acest an, campioana ţării, CSU Asesoft Ploieşti, va avea dreptul de a evolua cu toţi cei opt jucători străini în partida programată pentru 24 septembrie, la Bucureşti.

sigla_baschet-qpr-250x150Informaţia a fost oferită chiar de preşedintele Energiei Târgu Jiu, Dan Cumpănaşu, care vede prima partidă oficială ca fiind un bun prilej pentru ambele combatante de a-şi testa loturile înainte de startul campionatului: „Vom începe cu SuperCupa României, un meci pe care îl considerăm de pregătire. Am fost de acord ca echipa din Ploieşti să evolueze cu toţi jucătorii străini. Conducerea Asesoftului ar vrea să vadă la treabă toţi cei opt jucători străini într-un meci cu miză. Dacă noi nu ne dădeam acordul, riscam ca SuperCupa să nu se mai joace. Federaţia Română de Baschet nu a dorit să ofere acest credit, dar, în cele din urmă, cluburile s-au înţeles ”, a dezvăluit Cumpănaşu.

Dat fiind faptul că, pe lângă competiţiile interne, CSU Asesoft Ploieşti se va lua la trântă cu marile forţe din baschetul european, în EuroCup, echipa condusă de Vladimir Arnautovic are sub contract următorii jucători străini: Jonte Flowers, Gerard Lee, Michalis Pelekanos, Chris Cooper, Dragan Labovic, Marius Runkauskas, Dee Brown şi Alhaji Mohammed.

SuperCupa României, ediția 2014, va avea loc la București pe data de 24.09.2014, începând cu ora 19:00, la Sala Dinamo (incinta parcului sportiv Dinamo din șoseaua Ștefan cel Mare).

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.